Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
tłumik środkowy z rurą
Autor Wiadomość
Ksazax 
Nowy Forumowicz

Auto: Proton 313; 1997rok
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-12-2009, 15:20   tłumik środkowy z rurą

Moje pytanie brzmi czy tłumik środkowy wraz z rurą pasuje od colta CAO? Niestety mój raptownie polecial i zaczyna mnie denerwowaą juz buczenie dziurawego tłumika :P

szamian 
Nowy Forumowicz

Auto: Proton 416 GLXI
Wysłany: 21-12-2009, 17:46   

Gdy wymieniałem swój tłumik w 416 (rura środkowa + tłumik) to mechanik brał zamienniki. z tego co pamietam to musial lekko dopasowac rure srodkowa. Mozesz skorzystac z katalogu Bosala i porównac Protona z Coltem: http://www.catalogue.bosal.com

ravalski 
Forumowicz
RaV

Auto: Proton 415 GLSi
Wysłany: 02-01-2010, 19:26   Tez tego lata zmieniałem

polecam jednak zamiennik z misia bo oryginał jest dwukrotnie droższy do Protona nie wiem dlaczego. Za swoją z Bosala dałem około 350 zł do 413 GLSi a jak sie pozniej zorientowałem do lancera kosztuje około 150. NIe miałem nawet wejścia na sondę lambda i musiałem wspawać nakrętkę i wywalić strumienicę. tak wiec polecam zamiennik a i na allegro swego czasu koles handlowal takowymi czesciami po wpsianiu slowa kluczowego "proton"

Odpowiedz do tematu