|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Problem z otwarciem maski |
Autor |
Wiadomość |
Skrzypek
Mitsumaniak
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-12-2009, 16:05 [Cari 1.6] Problem z otwarciem maski
|
|
|
Witam serdecznie. Od kilku dni jestem właścicielem sprowadzonej Carismy (miał być Seat:P). Przywozili mi autko oczywiście znajomi, jednakże dopiero wczoraj pod chatę miska mi podstawili i stoi. Dziś poszedłem sobie dokładnie obejrzeć pojazd i mam mianowicie 2 problemy. Nie mogę otworzyć maski i nie da rady otworzyć drzwi kierowcy kluczykiem. Zaznaczam, że mam centralny zamek i otwieram autko od strony pasażera. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 17-12-2009, 17:01
|
|
|
Skrzypek napisał/a: | Nie mogę otworzyć maski | pewnie wypadl pancerz linki tuz przy samej raczce do otwierania maski
Skrzypek napisał/a: | nie da rady otworzyć drzwi kierowcy kluczykiem | tzn nie idzie obrocic kluczykiem we wkladce? |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Skrzypek
Mitsumaniak
Auto: Carisma
|
Wysłany: 17-12-2009, 17:09
|
|
|
tak dokładnie w samej wkładce...
mam nadzieje, że ta linka mi gdzies tam gdzies pod maske nie powędrowała |
|
|
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2009, 18:07
|
|
|
Z otwarciem maski i linką był tutaj temat nie dawno omawiany. Postaraj się poszukać
Znalazłem taki temat odnośnie linki : http://forum.mitsumaniaki...+otwarcia+maski
Ale na bank jest jeszcze jeden lub nawet dwa
Brak pilota i może non stop ktoś otwierał z jednej mańki. I zatarł bęben. Może psiknij odrdzewiaczem to doraźnie pomoże. Osobiście tak robiłem z korkiem wlewu w Fordzie Orionie. Zawsze się zacierał i nie szło otworzyć. |
|
|
|
 |
|
|