Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer - dedykowane zderzaki
Autor Wiadomość
amil00 
Forumowicz

Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-12-2017, 19:18   Lancer - dedykowane zderzaki

Witam, więc tak.

Mój lancer jest z rocznika 2009, sedan w kolorze grafitowym, a przód wygląda tak jak na tym zdjęciu. Szczerze to jest jedyna rzecz, jaka mi się nie podoba w tym aucie, a na jednym z wątków na tym forum wyczytałem, że są dostępne dedykowane zderzaki jak np ten oraz ten.

Moje pytanie brzmi, czy ktoś z forumowiczów instalował w swoim lancerze ten "pakiet", a jeśli tak to czy mógłby podesłać fotki (na których mi najbardziej zależy), ponieważ waham się, czy efekt jest wart zachodu.

Pozdrawiam

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 17-12-2017, 10:47   

Osobiście mam wątpliwości co do jakości tych tworzyw i efektu końcowego po lakierowaniu. Wiele lat temu w ASO zamontowali mi taki nieoryginalny dodatek, przez nich polecany, i po lakierowaniu było słabo.
Ale może teraz ich jakość jest lepsza. Ale ja zraziłem się już do nieorginalnych produktów na zawsze.

apikus 
Mitsumaniak

Auto: ASX
Wysłany: 17-12-2017, 11:03   

Ja zamontowałęm zderzak ze Sportbacka do sedana, ale oryginalny. Zapłaciłem mniej niż za zamiennik za w pełni uzbrojony zderzak z halogenami. Będziesz też musiał wymienić płytę pod zderzak i nie polecam zamienników.

Jurii 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Wysłany: 17-12-2017, 12:08   

Ą masz może zdjęcia tej przeróbki i o jakiej płycie mowa dasz link

apikus 
Mitsumaniak

Auto: ASX
Wysłany: 17-12-2017, 21:36   

Nie mam zdjęć.
Płyta tego typu:

[ Dodano: 17-12-2017, 21:50 ]

Robert_N 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback '09, 1.8
Wysłany: 18-12-2017, 07:51   

Też mam wrażenie, że jakość plastików jest słaba.
Gość sprzedaje również reflektory do lancera przód i tył różne rodzaje i w każdym jest napisane "- Lampy nie posiadają homologacji europejskiej. "

amil00 
Forumowicz

Auto: Lancer
Wysłany: 18-12-2017, 17:08   

Jeden z forumowiczów (greg300) zakupił te zderzaki ze sklepu mmtuning.pl . Mówił, że są z plastiku jak oryginał oraz pasują idealnie jak fabryczny zderzak. Z tego co wiem to wymienił przód i tył za 2 tys, więc płyty pod zderzak nie wymieniał, a tu foto lancera greg300 .
Wygląda świetnie, pytanie czy ktoś jeszcze się na to zdecydował? A jak z ramką pod tablicę? Trzeba wiercić w zderzaku czy są gotowe otwory?

Pozdrawiam i dziękuję za odzew :)

Odpowiedz do tematu