|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wskrzeszenie czarnego diamenta :):) |
Autor |
Wiadomość |
VirMan
Mitsumaniak maniacc

Auto: Diamante XS'94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 1602 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 16-12-2009, 19:51 Wskrzeszenie czarnego diamenta :):)
|
|
|
Witam.
Nabyłem czarnego diamanta , i chcę dokończyć dzieła robienia z niego pięknego cruisera. puki co ma ładnie przyciemniane szyby - ładnie wygląda , ale mało praktyczne poza tym sporo do zrobienia w elektronice i conieco gdzie indziej , o blacharce nie wspominając , walnę fotki jak będę miał możliwość , na razie sprzątam instalację i skrzynię.
OK - Panie i panowie - poszukuję listy rzeczy tutaj , i proszę o PW w razie ofert , proszę najlepiej o łączone tanie niewymyślne oferty - jam prosty człek i budżet mam ograniczony jak coś kupię to zdejmę z listy. Prosiłbym bardzo serdecznie , żeby ten wątek nie był do dyskusji , bo lista zginie - tylko lista wyłącznie chyba że ktoś ma naprawdę coś sensownego do napisania konkretnie i bardzo w temacie.
1. Gumowa rura łącząca przepustnicę z dużym plastikowym baniakiem w dolocie.
2. dolny mały baniak plastikowy dolotu
3. Amortyztory ECS przód
4. Amortyzatry ECS tył
5. mały kompresor ECS
6. komputer tempomatu |
_________________ Inteligence is not everything , wisdom is more than that.
Sigma '93 kombi.
DONE: resurrection
 |
|
|
|
 |
|
|