|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:04 |
szukam Mitsumaniaka z Outlanderem z Lubelszczyzny... |
Autor |
Wiadomość |
Radecky [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2009, 18:27 szukam Mitsumaniaka z Outlanderem z Lubelszczyzny...
|
|
|
Chciałbym porównać sobie niektóre rozwiązania i niektóre wrażenia podczas jazdy.
Nie mam odniesienia tego co słyszę i widzę w moim Outku z innym.
M.in. mam dość głośny układ jezdny i nie wiem czy "ten typ tak ma", czy to może moje ogumienie, czy łożyska, a może układ przeniesienia napędu.
Bardzo chętnie spotkałbym się na chwilkę z Outland-maniakiem, krótka przejażdżka + kawa vel piwo ze mnie. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 24-11-2009, 10:58
|
|
|
Allo
29 listopada pod Zamkiem szykuje się spot postaram się być. Będziesz miał okazję porównać co chcesz.
Możesz też na PW podesłać mi tel do siebie, zdzwonimy się.
PS. Zagalopowałem się - Ty masz I ja II, co nie zmienia faktu że możemy się spotkać na spocie na Podzamczu |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
tkazik1 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-12-2009, 13:03
|
|
|
Witam!
Szum w czasie jazdy to wina opon zimowych,ja tez na początku sprawdzałem łożyska i dyfer,
teraz się przyzwyczaiłem po założniu letnich problem znika,ale rzeczywiście można zwariować! |
|
|
|
 |
Pawmitsu
Forumowicz
Auto: Outlander 1 2004 r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Lis 2009 Posty: 210 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 26-12-2009, 16:34
|
|
|
Ja tam nie mam zadnego szumu na oponach zimowych, chyba ze niedoslysze. Jest troche glosniej, ale minimalnie. Byc moze duzo znaczy jakosc opon zimowych...
Z kolei zastanawiam sie nad montazem owiewek na szyby boczne przednie i tylne, nawet takie nabylem. Te z kolei potrafia czynic szum. Ktos ma? |
_________________ Mój taki
 |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 27-12-2009, 08:45
|
|
|
tkazik1, Pawmitsu, panowie, bez OT proszę. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Pawmitsu
Forumowicz
Auto: Outlander 1 2004 r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Lis 2009 Posty: 210 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 27-12-2009, 12:58
|
|
|
Jesli chodzi o Lubelszczyzne, to nie na temat, Entschuldigen Sie, jesli chodzi dzwieki, szumy przy jezdzie, to jako tako w temacie
Juz tu nie pisze. |
_________________ Mój taki
 |
|
|
|
 |
|
|