Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktoś z naszych kupił tego Gala?
Autor Wiadomość
Fotomisia 
Forumowicz

Auto: Sigma Kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-12-2009, 11:57   Czy ktoś z naszych kupił tego Gala?

Jak w temacie. Jestem ciekawa czy to ktoś z naszych kupił tego Gala:
http://allegro.pl/item857...shi_galant.html

Myślałam żeby go kupić i zrobić swapa silnika, ale ktoś mnie uprzedził :cry: Autko wygląda, że w ładnym stanie, do tego z klimą i na ładnych nawet alusach. Szkoda kurcze. Tym bardziej, że to mój ulubiony kolor (dla tego modelu).
Ale jeśli go ktoś z naszych kupił to przynajmniej będę szczęśliwa, że innemu mitsumaniakowi posłuży :wink:

ell 
Forumowicz

Auto: Galant EA2W 2.0 1999r
Wysłany: 19-12-2009, 16:25   

Kurcze, fajny faktycznie :) Sam bym zrobił swapa gdybym wiedzial :D Niestety ja też nie jestem tym szczęśliwcem, ale póki co moj misiek jeszcze daje rade jakos ;) O widze, ze koleżanka z zamrożonego szczecina ;)

Fotomisia 
Forumowicz

Auto: Sigma Kombi
Wysłany: 19-12-2009, 18:10   

Tak :mrgreen: Pogoda nas faktycznie nie rozpieszcza :wink:
Ja kupiłam ostatnio Gala ze sprawnym silnikiem (tzn prawie sprawnym bo paski i uszczelniacze do wymiany), ale za to z zewnątrz trochę do zrobienia mam. Przynajmniej maskę, błotnik i zderzak chciałabym wymienić lub polakierować. A egzemplarz z ogłoszenia w tak ładnym stanie, że przy moim nic bym nie robiła tylko silnik przerzuciła, tzn mąż by przerzucił :D

No szkoda, ale za późno się zorientowałam i ktoś już kupił :wink:

ell 
Forumowicz

Auto: Galant EA2W 2.0 1999r
Wysłany: 21-12-2009, 18:46   

No mój gal też wymaga trochę pracy ciągle, chociaż i tak już trochę w niego włożyłem odkąd go mam (lipiec). Do tego na początku wrzesnia ktoś mi cofnął na światłach i wgniótł trochę buźkę miśkowi, na szczęście tylko błotniki delikatnie. Taka zamiana była by fajna bo samochód jak jeździ to jeździ świetnie ;)

Odpowiedz do tematu