|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 24-12-2009, 15:40 |
[EAx 97-04] galant 2500 V6 Niemcy oraz Kutno - prośba o opin |
Autor |
Wiadomość |
smuzzy
Nowy Forumowicz
Auto: brak :-(
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2009, 19:33 [EAx 97-04] galant 2500 V6 Niemcy oraz Kutno - prośba o opin
|
|
|
witam wszystkich.
mój pierwszy post został wykasowany z powodu dublowania tematu, to może pomożecie mi w ocenie tego auta?
Kod: | http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=124524076&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17700&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&maxPrice=12001&ambitCountry=DE&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&categories=Limousine&minCubicCapacity=2001&minConstructionYear=1999&maxConstructionYear=2002&tabNumber=2[code][/code] |
Link nie działał - mam nadzieje że o tego chodzi
http://szukaj.pl.mobile.e...002&tabNumber=2 |
Ostatnio zmieniony przez roch_27 12-12-2009, 09:41, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
smuzzy
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 11-12-2009, 22:49
|
|
|
tak, dokładnie o tego mi chodzi. sorki za błędy w umieszczaniu postów, ale fora internetowe to dla mnie "terra incognita"
http://szukaj.pl.mobile.e...howDetails.html
[ Dodano: 12-12-2009, 09:33 ]
witam.
a czy ktoś z Was wie cokolwiek na temat tego sprzedawcy?
galant kutno |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 12-12-2009, 11:22 [EAx 97-04] Galant 2.0 16V 1999rok Kutno prośba o opinie
|
|
|
smuzzy, pozwól ze bede taki uprzejmy dla Ciebie jako ze jestes nowym forumowiczem i pokaze Ci jak ma wygladac ogloszenie w dziale Chce Kupic Galanta, bo pomimo tego ze poslalem Ci instrukcje na PW podejrzewam ze jej nie przeczytales, bo bys napisal chociaz prosbe o pomoc w napisaniu tego ogłoszenia, wiec oto jak ma wygladac ogłoszenie, a formułe dostajesz na PW:
Znalazłem takią oferte Galanta i chciałbym zapytać forumowiczów co o niej myślicie, czy warto jej się bliżej przyjrzeć czy raczej odpuścić sobie i szukać dalej:
GALANT KUTNO
Kod: |
WYPOSAŻENIE:
KLIMATYZACJA (100% sprawna)
centralny zamek ,
elektryczne szyby,
alufelgi,
elektryczne lusterka,
poduszki powietrzne x4szt.,
podgrzewane lusterka
ABS,
immobilizer
zagłówki na wszystkich fotelach,
podłokietniki,
2 kpl. kluczyków
OPIS:
Mitsubishi Galant 2.0 16V 140KM z 1999r
Samochód jest świeżo sprowadzony , po wszystkich opłatach celno-skarbowych.
GOTOWY DO REJESTRACJI.
koszt rejestracji 245zł
natychmiastowy odjazd ubezpieczonym autem
Samochód jest w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Zawieszenie idealne, bez luzów świetnie trzyma się drogi. Silnik bardzo ładnie pracuje, suchy bez wycieku, nic w nim nie brzęczy ani nie stuka. Środek samochodu, bardzo czysty i zadbany. Wszystkie elementy plastikowe na swoim miejscu . Wszystko w samochodzie działa. Jazda tym samochodem to sama przyjemność. Naprawdę polecam ten samochód. Więcej informacji udzielę telefonicznie.
W rzeczywistości prezentuje się ładniej niż na zdjęciach
Kupujący zwolniony z opłaty skarbowej
Polecam bo naprawdę warto.
Istnieje możliwość sprzedaży RATALNEJ bez pierwszej wpłaty
Więcej informacji pod nr
608 892 613 lub 666 961 045
na maile i sms nie odpowiadam
Cena do ...........
Uwaga!!!!!!!
Udostępniam komputer diagnostyczny oraz podnośnik samochodowy w celu dokładnego zbadania i obejrzenia samochodu.
Jestem bezpośrednim importerem tego samochodu. Kupujący otrzymuje fakturę co zwalnia go z opłat skarbowych. Pozostaje jedynie koszt rejestracji tj.ok. 245 zł.
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA I NA JAZDĘ PRÓBNĄ |
Pozdrawiam smuzzy |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Tomek83
Forumowicz
Auto: Galant 2.4 FULL :)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Wrz 2009 Posty: 41 Skąd: Okolice wrocławia
|
Wysłany: 12-12-2009, 11:58
|
|
|
Galant z Kutna:
-jest to najubozsza wersja Galanta jaka wychodzila,brak halogenow,czarne listwy na drzwiach,czarne lusterka,zwykla reczna klima,czarne klamki-ogolnie wyglada to nieciekawie,pozatym gosc juz bardzo dlugo wystawia ten samochod,około 2 miesiecy widze go na allegro.podejrzewam ze byly przemalowane nadkola,ten gosc byl juz kilka razy opisywany,wszystkie jego auta wygladaja super na zdjeciach i tak tez jest z tym,widac ze odpicowany na maksa,a to niedobrze swiadczy, 2 elektryczne szyby Cena 12900 po oplatach niby dobra ale patrzac na wyposazenie juz nie jest taka super. Jezeli gosc juz udostepnia komputer to napewno sie niczego nie doszukasz rocznik 1999 tez nie jest to napewno,140km tez nie ma;)
zauwaz ze wszystkie samochody tego pana sa 100% bezwypadkowe,idealne,udostepnia komputer,zobacz jego inne oferty |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 12-12-2009, 21:14
|
|
|
Jest to wersja pre-lift,tak jak pisze Tomek83 najuboższa wersja robiona przeważnie na Holandię,dodam do tego co przedmówcy ze auto posiada tylko 2 poduszki a nie 4 jak pisze sprzedający. |
|
|
|
 |
smuzzy
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 13-12-2009, 12:36
|
|
|
dziękuję za pomoc.
jeśli to możliwe napiszcie coś o tym z niemiec, bo jest opcja że będę coś ściągał od naszych sąsiadów zza odry. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 13-12-2009, 13:24
|
|
|
smuzzy, mogłbyś spróbować stworzyć własne ogłoszenie, pomoge jeszcze raz, ale następnym razem chciałbym abyś ujawnił własną chęć do prawidłowego zamieszczania ogłoszeń, jak będzie coś źle wtedy poprawimy:
Galant Niemcy
Kod: |
Limuzyna, Pojazd używany
Ten pojazd znajduje się za granicą, a jego pierwotna cena nie została wprowadzona w PLN. Przeliczenie na PLN służy tylko do celów orientacyjnych, jest oparte na średnich dziennych kursach walut publikowanych przez Europejski Bank Centralny i jest codziennie aktualizowane. Przeliczone ceny są zaokrąglone. Nabywca może ponieść dodatkowe koszty (np. podatki, transport, ubezpieczenie itd.).
Cena 2 490 EUR
Przebieg: 236 700 km
Moc: 120 kW / 163 KM
Rodzaj paliwa: Benzyna
Naklejka informująca o klasie emisji spalin: 4 (Zielony)
Pierwsza rejestracja: 03/1999
WYPOSAŻENIE:
ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne szyby, Immobilizer, Podgrzewane fotele, Serwisowany, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
OPIS POJAZDU:
Fahrzeug aus 1. Hand,Scheckheft gepflegt,Nichtraucher ohne Kratzer und Beulen,incl. 4x Winterreifen auf Stahlfelgen, Radio CD,4 neue Stoßdämpfer
DEALER
ff-cars.de
Ankuhn 17
06847 Dessau-Roßlau
Niemcy
Telefon 1: +49 (0)340 5210100
Nr. telefonu komórkowego: +49 (0)178 5423225
Faks: +49 (0)340 5210101 |
Tłumaczenie:
Kod: | Fahrzeug aus 1. Hand,Scheckheft gepflegt,Nichtraucher ohne Kratzer und Beulen,incl. 4x Winterreifen auf Stahlfelgen, Radio CD,4 neue Stoßdämpfer |
Kod: | Pojazd z pierwszej ręki, serwisowany, nie palono w aucie, bez rys i wgnieceń, w tym 4x zimowe opony na stalowych kołach, radio CD, 4 nowe amortyzatory |
Edited by robertdg ku prośbie smuzzy
Prośba o opinie |
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
 |
|
|
|
 |
Tomek83
Forumowicz
Auto: Galant 2.4 FULL :)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Wrz 2009 Posty: 41 Skąd: Okolice wrocławia
|
Wysłany: 13-12-2009, 13:36
|
|
|
Przede wszystkim to juz jest Handlarz,najlepiej kupywac od wlasciciela to wtedy wiesz co na prawde kupiles. auto w srodku widac zabdane,albo tak tylko zdjecia dobrze zrobione ze nic nie widac i pokazane tylko co ladne. w najlepszym wypadku jest to rocznik 1998, nadkola wygladaja za ladnie,mysle ze byly robione,pozatym blotnik lewa strona przod tez mi jakis podejrzany,musisz jechac i ogladac bo te zdjecia sa moim zdaniem podstepnie zrobione,prawa strona auta niby jest ale nic nie widac,wydaje mi sie ze auto czyszczone konkretnie w srodku jak i z zewnatrz,na zdjeciach widac ze sprzedajacy ma swoja stacje diagnostyczna, . moj znajomy kupil wlasnie u takiego handlarza za dobre pieniadze audi a4 1.8 99rok, miala byc igielka,na miejscu byla,ale jak pojezdzil pol roku to wyszlo wszystko,wsadzil w nia kupe kasy,okazalo sie ze auto bylo tylko tak podpicowane,wszystko bylo porobione na sztuke. wracajac do gala cena 2500e +opłaty+wyjazd+jakies wymiany= minimum 15tys zł czyli tez nie taki szał. To tylko moja opinia |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

|
Wysłany: 13-12-2009, 14:13
|
|
|
Podzielam zdanie Tomek83, wg mnie przedni lewy błotnik malowany, auto niby wygłąda na zdjeciach, ale prawego boku praktycznie nie widac, zdjecia robione celowo, zwlaszcza zdjecia wnetrza w czarnobieli, aby nie dopatrzec sie szczegółów, co do ceny takze uwazam ze 15tys z rejestracja w kraju to minimum. W tej samej cenie mozna miec w Polsce, tak samo dokladnie z nieznanego źródła, jedyny plus to jest to ze nie musisz sie wozic za granice przy zakupie w Polsce. |
 |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 13-12-2009, 19:23
|
|
|
Tomek83 napisał/a: | nadkola wyglądają za ładnie,myślę ze były robione |
Tomek83 sadze ze nie masz racji,choć zdjęcia są słabe,to widać ze jednak są do robienia,jak i lewa tak i prawa strona. |
|
|
|
 |
smuzzy
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 24-12-2009, 10:24
|
|