|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 10-01-2010, 10:41 |
[EAx 97-04] Sport Editions z Elbląga |
Autor |
Wiadomość |
AreBie
Nowy Forumowicz
Auto: Honda Civic
|
Wysłany: 04-01-2010, 00:28 [EAx 97-04] Sport Editions z Elbląga
|
|
|
Witam
Po półrocznej przygodzie z Alfą 156 SW wracam do szukania rekina. Koledzy, zna lub ogladał ktoś to auto ?
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11082820
Szkoda mi dnia urolu na oglądanie jakiejś rzeźby |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 04-01-2010, 00:43
|
|
|
maska krzywo zamocowana 9szczeliny), brak jednego mocowania wlotu powietrza do filtru powietrza pod maska, w ogole trzeba by sie przyjrzec blizej przodowi...
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 04-01-2010, 15:54
|
|
|
AreBie, Odnosnie auta:
Nie widziałem jeszcze Galanta w tym roczniku z fotochromatycznym lusterkiem wewnętrznym, brak zaślepki zderzaka, prawdopodobnie malowany przedni zderzak, albo zdjecie wnetrza jest nieaktualne albo gosc sobie nie zmienil daty w aparacie , na drugim zdjęciu wnetrza juz całkiem inaczej wygląda kierownica, poprzycierana, jak mozesz to popros o zdjecia auta z boku ale pod innym kątem, ogólnie cena nie jest wysoka jak za takie auto
Robert info o edycje wyslalem na PW |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
Ostatnio zmieniony przez Kmer 04-01-2010, 22:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Danyael
Mitsumaniak

Auto: EA5W-6A13-F4A42
|
Wysłany: 04-01-2010, 18:14
|
|
|
Robson86 napisał/a: | maska krzywo zamocowana 9szczeliny) |
Na moje oko zdjęcie nie jest zupełnie od frontu, więc może trochę przekłamywać.
Co do braku jednego mocowania końcówki filtra powietrza - ja w swoim też go nie miałem, a znalazła się pod kołem zapasowym Przy tym roczniku, z takim wyposażeniem i zestawem zimówek nie wygląda to źle, ale po tych zdjęciach za dużo bym nie stwierdził. Poproś właściciela o aktualne zdjęcia, szczególnie od frontu "równo" zrobione, zdjęcia komory silnika, kielichów, tylne nadkola (na jednym zdjęciu możnaby się zastanawiać czy lewe nadkole już coś tam nie wyłazi), poza tym wiadomo, pedały, kierownica, drążek zmiany biegów i ręcznego.
Jeżeli "zawieszenie jest sprawne na 62%" to zapewne chodziło o amorki, a MAJSTER mógł dobrze nie sprawdzić wahaczy, co z resztą jest typowe w polskich warsztatach jeżeli chodzi o wahacze Mitsu.
Brak zaślepki zderzaka jest dość typowy, ale belkę pod zderzakiem dobrze byłoby sprawdzić, tak samo jak stan plastików obudowy koła.
Przede wszystkim poproś o lepsze zdjęcia zanim pojedziesz. No i dobrze byłoby dowiedzieć się nr VIN żeby sprawdzić dokładnie rocznik. |
|
|
|
 |
|
|