|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Kłopoty z elektryką :/ |
Autor |
Wiadomość |
WuNnD
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-01-2010, 15:56 [Cari 1.8 GDI] Kłopoty z elektryką :/
|
|
|
witam! jestem pierwszy raz na takim forum. a problem mam taki. posiadam ok miesiąca Carisme 1.8 GDI z 98 i problem tkwi e elektryce, tzn nie mam napięcia podtrzymania. czyli jeśli wyjmę kluczyk ze stacyjki nie mam napięcia w kabinie. centralny nie działa, podświetlenie także. komputer się resetuje. Radio mam podłączone tak aby grało bez kluczyka - teraz nie gra i nie pamięta zapisanych stacji itp. jeśli włożę kluczyk wszystko działaŁO!! dzisiaj jak wsiadłem do samochodu i włożyłem kluczyk też nic nie działa jak powinno. zegar nie świeci, centralny nie działa (od środka) lampka wew. również nie działa jak otworzę drzwi... Bezpieczniki wszystkie sprawdziłem i są dobre. Co może byc przyczyną, proszę pomóżcie bo już mnie coś skręca!! Z góry dziękuję |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
|
|
|
 |
WuNnD
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 07-01-2010, 17:16
|
|
|
Aha, to wybacz. nie doczytałem wszystkiego. ale wielkie dzięki za pomoc!! teraz wszystko gra jak należy |
|
|
|
 |
|
|