|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Wydech |
Autor |
Wiadomość |
Tomeczunieczek
Nowy Forumowicz
Auto: colt CA4a 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2009, 21:43 [CA4A 1.6] Wydech
|
|
|
Chce do swojego ca0 kupić końcówkę a'la mugen. Chciałem się dowiedzieć jaka byłaby najlepsza długość i średnica puszki do colta. |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 04-01-2010, 12:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kartomaniak gti
Forumowicz stary kartingowiec

Auto: CA5A ,Corsa B, Star 28 :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 1073 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 30-12-2009, 09:12
|
|
|
mugen to największe ścierwo...miałem u siebie w colcie i nie polecam |
|
 |
adamovicius [Usunięty]
|
Wysłany: 31-12-2009, 19:12
|
|
|
Bo to nie był mugen Za oryginalnego mugena trzeba dac kilkakrotnie wiecej niż za te podróbki a'la mugen z allegro. |
|
|
|
 |
COLTER80 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2010, 21:14 Re: Wydech
|
|
|
Tomeczunieczek napisał/a: | Chce do swojego ca0 kupić końcówkę a'la mugen. Chciałem się dowiedzieć jaka byłaby najlepsza długość i średnica puszki do colta. |
W Colcie wydech końcowy jest poprzeczny, jeśli nie chcesz się bawić w przeróbki to musisz kupić dedykowany tłumik do Colta
Możesz kupić puszke uniwersalnąi zamontowac ją po lewej stronie, kilka osób ma takie rozwiązanie, pooglądaj galerie uzytkowników tego forum.
Jak kupisz srednice rury 45mm to bedzie dobrze, a dlugosc puszki im wiecej tym ciszej, a koncowa to juz kaka sie Tobie podoba, mysle, ze 8cm srednica koncowki wyglada dosyc dobrze bo 10 to juz wiadro(mialem i srednio mi sie podobalo) |
|
|
|
 |
Tomeczunieczek
Nowy Forumowicz
Auto: colt CA4a 1.6
|
Wysłany: 11-01-2010, 22:19
|
|
|
że nie obejdzie się bez przeróbek to wiem, z tego co wygrzebałem do tak do 45cm i takiej będę szukał. Dzięki wielkie |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 11-01-2010, 22:56
|
|
|
u mnie jest 48cm i wchodzi tylko na skos:
poprzedni 52cm:
natomiast nie słuchaj głupot, że trzeba dedykowane, bo to tylko nieosiągalny Remus, robi się tak i po kłopocie:
ten wchodził równo, ale miał ze 30-35cm |
|
 |
|
|