|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Problem chyba z prądami... POMOCY |
Autor |
Wiadomość |
auxtech
Forumowicz
Auto: Colt ca0 1.3 12v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-01-2010, 20:47 [CA4A 1.6] Problem chyba z prądami... POMOCY
|
|
|
Witam. Mam taki problem ze nie moge odpalić colta po tym jak stał 3 misiące pali na jeden garnek.... komputer ok zero blędów. iskra jest bardzo ładna... paliwo dostaje bo zalewa świace... co to moze byc. jesli byłby ktos tak miły i podesłał kolejność kabli do CA0 1.3 12v to bede bardzo wdzieczny. pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 15-01-2010, 07:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 14-01-2010, 12:18
|
|
|
Tylko zamień 2 i 3 bo na rys są źle opisane |
|
|
|
 |
auxtech
Forumowicz
Auto: Colt ca0 1.3 12v
|
Wysłany: 14-01-2010, 22:33
|
|
|
ok dziękuje... Sprawa rozwiązana. Kable były ok za to świece do wymiany. Kupiłem miesiąc temu nowe NGK. Colt jest moim drugim autem dlatego zrobiłem nim jakies 50 km od tamtego czasu u świeczki padły Nie spodziewałem sie dlatego tez pytałem o rozwiazanie. teraz mam bosh. Już drugi raz sie zraziłem do NGK. Ostatnio przy motocyklu. Zrobiłem jakies 2k km i zaczął palic na 2 garki .... |
|
|
|
 |
|
|