|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakia to skrzynia biegów? |
Autor |
Wiadomość |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 14-09-2006, 09:33 Jakia to skrzynia biegów?
|
|
|
Wysiadła mi czujka wstecznego i szukam jej zamiennika z uwagi na cenę ori, wczoraj "na czuja" kupiłem takie cós z Renówki ale niestety nie pasuje.
Wnioskuję z tego że nie mam skrzyni Renault o oznaczeniu JB, i dalej nie wiem co mam...
Podobno montowano w Cari skrzynie volvo, ale z braku źródeł nie mam możliwości tego sprawdzić.
Jeżeli macie jakieś info to proszę o podanie jaka skrzynia jest w Cari DiD 2002 z silnikiem FQ9T |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 14-09-2006, 09:37
|
|
|
ehhh czyli nasze domniemania sie nie sprawdzily kurcze no nie mam pojecia jakto sprawdzic, a na wzor starej nie dobiora nowej?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 14-09-2006, 09:45
|
|
|
Grześku napisał/a: | Podobno montowano w Cari skrzynie volvo |
Na pewno w Speju 1.9 DID jest skrzynia Volvo - domyślam się że w Cari może być ta sam.
Popytaj w Volvo. Co ciekawe pompa wspomagania, o którą kiedyś pytałem jest identyczna w V40/S40 1.9 D z rocznika 2002. Może tym tropem .... |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 14-09-2006, 10:30
|
|
|
Matejko napisał/a: | a na wzor starej nie dobiora nowej?? |
może i tak, ale w ten sposób unieruchomię sobie autko, a tak nie mogę zrobić
JCH napisał/a: | Popytaj w Volvo. |
nie pozostaje mi nic innego... |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
|
|