|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Płatności Allegro, Escrow a wysyłka przedniotu poza PL |
Autor |
Wiadomość |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-05-2009, 21:57 Płatności Allegro, Escrow a wysyłka przedniotu poza PL
|
|
|
Mam takie pytanko, czy ktoś z Was korzysta z tego programu ??
mam taką sytuację, że wystawiłem na allegro koła, i odezwał sie za pośrednictwem serwisu do mnie user z prośbą o aktywowanie płatności allegro.
Okazuje sie, że delikwent jest z Czech. i Teraz sie zastanawiam co z tym zrobić.
NIby program polega na tym, że kaze za sprzedany towar mam od razu na koncie, czyli chyba bezpieczne, ale nigdy nic nikomu do pepicków nie wysyłałem :/ |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2009, 12:13
|
|
|
Korzystam, natomiast nie wysyłałem jeszcze nic poza PL. Płatność otrzymujesz natychmiast na konto allegro. To takie nasze PayPal dla Allegro, użytkownikowi pozwala zapłacić kartą płatniczą a nie przelewem.
Co do wysyłki - jak nie dojdzie przesyłka, zacznie się wyjaśnianie, dochodzenie. I wątpię by zajął się tym kupujący. Ryzyko duże. |
|
 |
|
|