|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3,5 V6 GDI problem z ogrzewaniem |
Autor |
Wiadomość |
harper
Nowy Forumowicz
Auto: 3,5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-01-2010, 22:38 3,5 V6 GDI problem z ogrzewaniem
|
|
|
witajcie! nie jestem maniakiem samochodów żadnej marki i nie płacą mi za opluwanie jakiejkolwiek marki, jednak jestem bliski wieszania psów na Mits.. Pajero III. Moje rozczarowanie sięga zenitu za sprawą braku ogrzewania a właściwie nie możnością sterowania kierunkami ciepłego powietrza, zarówno z przodu na pokrętle jak z tyłu.
Usterka objawia się tym że pomimo zmiany położenia pokrętłem w kokpicie, kierunku np tylko nogi ciągle wieje na przednią szybę to coś co udaje climatronik, kolejny problem chyba jest kontynuacją pierwszego ponieważ z na tyle słychać wentylatory jednak cisza nic nie wieje tylko z tyłu na klapie minimalnie przy podłodze i to zimnym powietrzem.
to że nie działa mi pompka spryskiwacza przemilczę to że fotel kierowcy skrzypi przy regulacji również kwituję milczeniem jednak od auta które ma przebieg niecałe 100 tyś jestem załamany jakością i uważam je za totalny bubel.
do głowy mi nie przyszło by ogrzewanie sprawdzić w aucie nie bitym i podkreślam szanowanym nie katowanym
proszę was o pomoc
aaa i jeszcze jedno gdzie mogę zaopatrzyć w części jeżeli mieszkam w Słupsku może wiecie może być sklep internetowy ale cierpliwy bo nie umiem dobrze tłumaczyć |
_________________ Patrz w lusterka, motocykle są wszędzie!
 |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 14-01-2010, 00:00
|
|
|
Ja bym był ostrożny w ocenianiu Mitsu. Nie wiesz co działo się wcześniej z autem.
Zapraszam do naszego sklepu i warsztatu, masz do nas 54 km. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|