Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[II 2.0 DID] Pokrowce na siedzenia
Autor Wiadomość
papcio 
Mitsumaniak

Auto: 2,0 DiD Intense +
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-02-2010, 11:21   [II 2.0 DID] Pokrowce na siedzenia

Dzień doberek

wiem że to troche obciach zakładać pokrowce na siedzenia, ale przy dwóch małych szkodnikach na tylnej kanapie zaczynam dostrzegać pewne plusy załozenia pokrowców

czy testowaliscie/używacie jakichs. na allegro jest troche wyboru ale wolałbym kupić sprawdzony towar ;-)

pozdrawiam

cebull 
Mitsumaniak

Auto: Pajero IV 3,2
Wysłany: 05-02-2010, 18:24   

my mamy pokrowce z lidla i uwazam ze przy dzieciach nie ma sensu kupowac niewiadomo czego, lepiej kupic co roku nowe :D

no chyba ze zakladasz iz dzieciaki beda rozlewac rozne soki itp to lepiej poszukaj czegos nieprzemakalnego... albo podloz jakas folie, u nas z tym problemu nie ma ale okruchy to standard ;)

androzek 
Forumowicz

Auto: był Outlander II 2.0 DID
Wysłany: 05-02-2010, 21:03   

Zobacz to...POKROWCE NA FOTELE SAMOCHODOWE -PK-KOSZULKI+GRATIS (numer 902837122) alledrogo oczywiście

cebull 
Mitsumaniak

Auto: Pajero IV 3,2
Wysłany: 05-02-2010, 22:40   

pamietaj tylko o kupnie pokrowcow przystosowanych do foteli z poduszkami powietrznymi...

te z aukcji calkiem calkiem tylko wlasnie nic na temat poduszek nie pisza...

Steff 
Forumowicz

Auto: Glonojad
Wysłany: 05-02-2010, 23:12   

taaa a jak akurat chińczyk w złym miejscu zrobił dziurę na poduchę to przypłacisz to własnym życiem ,nie wiem czy warto tak ryzykować w końcu to tylko kawał blachy
ja mam dwójkę i kompletnie nie zwracam na to uwagi ważne żeby w razie zagrożenie ta poduszka wypaliła

papcio 
Mitsumaniak

Auto: 2,0 DiD Intense +
Wysłany: 07-02-2010, 09:55   

Steff napisał/a:
taaa a jak akurat chińczyk w złym miejscu zrobił dziurę na poduchę to przypłacisz to własnym życiem ,nie wiem czy warto tak ryzykować w końcu to tylko kawał blachy
ja mam dwójkę i kompletnie nie zwracam na to uwagi ważne żeby w razie zagrożenie ta poduszka wypaliła

najbardziej mi zalezy na zabezpieczeniu tylnej kanapy - na niej na szczescie nie ma poduszek bezpieczenstwa ;-)
namierzylem sklep jak kupie i zaloze to pochwale sie efektami

Steff 
Forumowicz

Auto: Glonojad
Wysłany: 07-02-2010, 13:41   

połóż jakieś kocyki pod foteliki ,tak swego czasu robiła moją żona w swoim aucie ,ale przeszło jej to po miesiącu i teraz w welurzę sa już prawie dziury ,ale jak patrze że na allegro cała kanapa kosztuje 500 zł to nie widzę sensu zakładania jakiś pokrowców

Janek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2008 Intense
Wysłany: 07-02-2010, 15:21   

Ten welur w outlanderze wbrew pozorom nie jest taki słaby, po początkowym lekkim zmechaceniu się nic mu się dalej nie dzieję. Temat był nawet poruszany przez kogoś, ale samoczynnie ucichł. Tak że może nie warto się przejmować. No chyba że Twoi szkodnicy wyjątkowo szkodliwi są;)
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu