[II 2.0 DID] Pokrowce na siedzenia |
Autor |
Wiadomość |
papcio
Mitsumaniak
Auto: 2,0 DiD Intense +
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 78 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-02-2010, 11:21 [II 2.0 DID] Pokrowce na siedzenia
|
|
|
Dzień doberek
wiem że to troche obciach zakładać pokrowce na siedzenia, ale przy dwóch małych szkodnikach na tylnej kanapie zaczynam dostrzegać pewne plusy załozenia pokrowców
czy testowaliscie/używacie jakichs. na allegro jest troche wyboru ale wolałbym kupić sprawdzony towar
pozdrawiam |
_________________ Paweł
 |
|
|
|
 |
cebull
Mitsumaniak

Auto: Pajero IV 3,2
|
Wysłany: 05-02-2010, 18:24
|
|
|
my mamy pokrowce z lidla i uwazam ze przy dzieciach nie ma sensu kupowac niewiadomo czego, lepiej kupic co roku nowe
no chyba ze zakladasz iz dzieciaki beda rozlewac rozne soki itp to lepiej poszukaj czegos nieprzemakalnego... albo podloz jakas folie, u nas z tym problemu nie ma ale okruchy to standard |
|
|
|
 |
androzek
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 DID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 126 Skąd: okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 05-02-2010, 21:03
|
|
|
Zobacz to...POKROWCE NA FOTELE SAMOCHODOWE -PK-KOSZULKI+GRATIS (numer 902837122) alledrogo oczywiście |
|
|
|
 |
cebull
Mitsumaniak

Auto: Pajero IV 3,2
|
Wysłany: 05-02-2010, 22:40
|
|
|
pamietaj tylko o kupnie pokrowcow przystosowanych do foteli z poduszkami powietrznymi...
te z aukcji calkiem calkiem tylko wlasnie nic na temat poduszek nie pisza... |
|
|
|
 |
Steff
Forumowicz
Auto: Glonojad
|
Wysłany: 05-02-2010, 23:12
|
|
|
taaa a jak akurat chińczyk w złym miejscu zrobił dziurę na poduchę to przypłacisz to własnym życiem ,nie wiem czy warto tak ryzykować w końcu to tylko kawał blachy
ja mam dwójkę i kompletnie nie zwracam na to uwagi ważne żeby w razie zagrożenie ta poduszka wypaliła |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty .
 |
|
|
|
 |
papcio
Mitsumaniak
Auto: 2,0 DiD Intense +
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 78 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-02-2010, 09:55
|
|
|
Steff napisał/a: | taaa a jak akurat chińczyk w złym miejscu zrobił dziurę na poduchę to przypłacisz to własnym życiem ,nie wiem czy warto tak ryzykować w końcu to tylko kawał blachy
ja mam dwójkę i kompletnie nie zwracam na to uwagi ważne żeby w razie zagrożenie ta poduszka wypaliła |
najbardziej mi zalezy na zabezpieczeniu tylnej kanapy - na niej na szczescie nie ma poduszek bezpieczenstwa
namierzylem sklep jak kupie i zaloze to pochwale sie efektami |
_________________ Paweł
 |
|
|
|
 |
Steff
Forumowicz
Auto: Glonojad
|
Wysłany: 07-02-2010, 13:41
|
|
|
połóż jakieś kocyki pod foteliki ,tak swego czasu robiła moją żona w swoim aucie ,ale przeszło jej to po miesiącu i teraz w welurzę sa już prawie dziury ,ale jak patrze że na allegro cała kanapa kosztuje 500 zł to nie widzę sensu zakładania jakiś pokrowców |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty .
 |
|
|
|
 |
Janek
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2008 Intense
|
Wysłany: 07-02-2010, 15:21
|
|
|
Ten welur w outlanderze wbrew pozorom nie jest taki słaby, po początkowym lekkim zmechaceniu się nic mu się dalej nie dzieję. Temat był nawet poruszany przez kogoś, ale samoczynnie ucichł. Tak że może nie warto się przejmować. No chyba że Twoi szkodnicy wyjątkowo szkodliwi są;)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|