|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] pokrywa silnika |
Autor |
Wiadomość |
kaszmir1
Nowy Forumowicz
Auto: bmw740L94' bmw530D02'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2010, 23:23 [3.2 DID] pokrywa silnika
|
|
|
1Czym się różni silnik z pokrywą w kolorze srebrnym a czarnym
2Czy drgania silnika są przenoszone do kabiny? oklo 200tyś przebiegu
3Czemu część pajerek ma zderzaki i listwy w kolorze? |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 30-01-2010, 12:43
|
|
|
Cześć i witaj, nam również jest miło Ciebie poznać...
Przenoszenie drgań to kwestia subiektywna- 3.2 DiD nie należy do silników o najwyższej kulturze pracy. Ja uważam, że drgania się nie przenoszą, ale jeśli za kierownicą usiądzie posiadacz benzynowego V6, to pewnie powie, że czuje się jak w traktorze.
O jaki kolor Ci chodzi ? Nadwozia ? Różniący się od nadwozia ? Sprecyzuj. |
|
 |
kaszmir1
Nowy Forumowicz
Auto: bmw740L94' bmw530D02'
|
Wysłany: 30-01-2010, 14:09
|
|
|
Witam, chodzi mi o kolor pokrywy silnika, widziałem że są czarne pokrywy i srebrne, nie wiem czy jest jakaś różnica w tych silnikach. Chodzi mi też o dolne listwy, czy to są różne wersje samochodu, czy poprostu można było kupić z listwami w kolorze samochodu? |
|
|
|
 |
tomekhydra
Forumowicz
Auto: PAJERO III 3,2 did long 2005
|
Wysłany: 30-01-2010, 20:34 ?
|
|
|
Witaj ,co do koloru pokrywy to jeśli jest to 3,2 did to raczej nie ma różnicy,co do kolorów ,listew,zdrzaków w kolorze itd-to oczywiście było wiele wersji wykończenia.Z tego co wiem na przeciwnych biegunach była wersja z zderzakami czarnymi(bodajże clasic),na drugim dakar-tzw full wypas,łącznie z plakietkami ,Wersje przed liftingiem miały np szerokie listwy boczne ,ale główne podzespoły -silnik, skrzynia były te same.pzdr tomek |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 13-02-2010, 11:04
|
|
|
kaszmir1 napisał/a: | Witam, chodzi mi o kolor pokrywy silnika, widziałem że są czarne pokrywy i srebrne, nie wiem czy jest jakaś różnica w tych silnikach. Chodzi mi też o dolne listwy, czy to są różne wersje samochodu, czy poprostu można było kupić z listwami w kolorze samochodu? |
Nie ma różnicy w silnikach mimo to, ze jest różnica w pokrywach. Le żeby zamontować jasną pokrywę w miejsce s=czarnej trzeba też zmienić uchwyty do których się ją przykręca. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|