|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ASC off |
Autor |
Wiadomość |
Jakub34
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-01-2010, 18:48 ASC off
|
|
|
Od paru dni pojawia mi się kontrolka "ASC off" "Service required". Pojawia się po przejechaniu parudziesięciu metrów zawsze na zimnym silniku (np. po nocy lub parogodzinnym postoju). Przy następnym odpaleniu, nawet po chwili wszystko wraca do normy. Dopiero dziś udało mi się podjechać do serwisu z zaświeconą kontrolką. Komputer nic nie znalazł. Wykryto, że kierownica jest lekko przesunięta i być może "geometria" rozwiążę problem. Czy ktoś się może spotkał z podobnym problemem? Co może go powodować ? |
_________________ Mitsubishi Outlander II Intense+ 2.2 |
|
|
|
 |
wredlin
Mitsumaniak
Auto: OUTLANDER II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-01-2010, 20:35
|
|
|
Co to za kit, że komputer nic nie znalazł. Jak jest defekt na tablicy wskaźników to i defekt jest w pamięci kompa. Ale serwis no może go nie znaleźć. Po co brać sobie kłopot na głowę. |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty . Szantażują mnie.Powód: Daj spokój albo nie będzie więcej ostrzeżeń.
 |
|
|
|
 |
|
|