|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:43 |
Zderzak do Carismy |
Autor |
Wiadomość |
Lukas_83 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-01-2008, 11:43 Zderzak do Carismy
|
|
|
Parę dni temu pomagałem sąsiadowi autko odpalić, polonezik nawet ładnie utrzymany tylko problem z rozrusznikiem mały był więc hol. Linka wydawała się i słusznie solidna zwijana, na środku bębenek na linkę wszystko nowe ładne czerwone, podczepiliśmy we właściwe miejsca i tu właśnie zaczął się dramat NIE PRZEWIDZIAłEM żE W POLSKIM WYNALAZKU PęKNIE ZACZEP I TEN WSPANIAłY BęBENEK METALOWY OCZYWIśCIE Z CAłą MOżLIWą SIłą WBIJE SIę W ZDERZAK MOJEJ CARI. Wszystko popękane w zderzaku czarna dziura wielka jak dwie porządne pięści. Pierwszy pomysł no może da się zakleić, niestety nie, więc kolejny pomysł nowy zderzak a tu kolejny dramat na allegro są same sedany a ja mam hatchback'a usłyszałem że prawie na pewno nie pasuje. Znalazłem ładny ale purpurowy czyli lakiernik ponieważ moja Cari jest srebrna tu kolejny problem zderzak 350 i 150 lakiernik człowiek powiedział że pokryje wszystkie straty ale 500 zł przerosło możliwości dumnego właściciela FSO Polonez no i jest dramat. I TU MóJ ROZPACZLIWY APEL CZY KTOś MA DO SPRZEDANIA SREBRNY TYLNI ZDERZAK DO MITSUBISHI CARISMA 1,9 TD 97 LUB EW ZNA KOGOś KTO ZNA KOGOś KTO MA O ROZSąDNEJ CENIE NAWET NIE WSPOMNę ALE DOBRZE BY BYłO GDYBY TAKA BYłA NIE CHCę MIEć NA SUMIENIU SąSIADA (tym bardziej że człowiek starej daty, honorowy i emeryt bez kasy, jak już wspominałem ma poloneza).
JEZELI MACIE MOżLIWOść PROSZę O POMOC. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 11-01-2008, 14:31
|
|
|
zderzak w sedanie i htb jest taki sam |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2008, 00:38
|
|
|
Ja mam srebrny zderzak do hb tylko ze lakier na nim nie jest w idealnym stanie. Moze polerka by cos dala. Jak cos to jutro zrobie zdjecia i Ci pokaze jak wyglada. |
|
|
|
 |
Lukas_83 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-01-2008, 09:01
|
|
|
Chętnie go zobaczę lakier można podrasować pasta polerska i inne więc jeżeli jest możliwość bardzo proszę |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 16-01-2008, 13:47
|
|
|
O widzisz dobrze ze sie odezwales bo zupelnie zapomnialem ze mialem fotke zrobic
 |
|
|
|
 |
Lukas_83 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2008, 15:55
|
|
|
no muszę przyznać że spodziewałem się katastrofy. Powiem tak jestem zainteresowany proszę o kontakt lukasz_k_83@o2.pl myślę że tą drogą dogadamy się szybciej |
|
|
|
 |
gw87
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 TD GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2010, 22:51
|
|
|
Spróbować nie zaszkodzi:) może ma ktoś na zbyciu tylny zderzak do cari przed liftem za rozsądną cenę bo jestem w trakcie poszukiwań Kod: | (zawsze zostaje jeszcze allegro:], bo na szrotach pustki u mnie) |
|
|
|
|
 |
|
|