Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
zapalniczka
Autor Wiadomość
kylly
[Usunięty]

Wysłany: 30-01-2010, 10:06   zapalniczka

hmmm jako że jestem na tym forum raz pierwszy (no nie na forum a na "podgrupie" :badgrin: ) zadam głupie dwa pytania - czy wersja Invite ma zapalniczkę czy tylko "zaślepkę" (mam zaślepkę a w colcie mimo biedniejszej wersji miałem zapalniczkę ;) - i czy średnie spalanie 13 na 100 to dobrze :mrgreen: ??

ps. już wiem - zapalniczki nie ma - wystarczyło skorzystać z opcji - SZUKAJ - co nie zmienia faktu że spalanie MNIE PRZERAŻA :badgrin:

Forensic
[Usunięty]

Wysłany: 30-01-2010, 10:48   

Na obecne warunki pogodowe 13l/100km w 1,8 to dobry wynik. Moje 1,5 w mieście rzadko teraz schodzi poniżej 10l.
Polecam temat http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0

kylly
[Usunięty]

Wysłany: 30-01-2010, 11:21   

Forensic napisał/a:
Na obecne warunki pogodowe 13l/100km w 1,8 to dobry wynik. Moje 1,5 w mieście rzadko teraz schodzi poniżej 10l.
Polecam temat http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0

dzięki - co ale jak się chciało wyżej siedzieć - trzeba płacić :mrgreen:

Luk 
Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.8 Invite
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-01-2010, 00:36   

kylly, a ja się zapytam: poprzedni samochód miałeś z komputerem? Bo ja nie i na początku spalanie mojego też mnie przerażało, ale przypomniałem sobie ile przejeżdżałem na jednym baku w poprzednim i okazało się, że Lancerem 1.8 robię na jednym baku dokładnie tyle samo km co Astrą 1.4 60KM :D Co prawda Lancer ma bak o 10l większy, ale moc ma prawie 2,5x większą... Ogólnie spalanie mam o 1,5l/100 km większe, co uważam za przyzwoity wynik.

kylly
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2010, 11:54   

Luk napisał/a:
kylly, a ja się zapytam: poprzedni samochód miałeś z komputerem? Bo ja nie i na początku spalanie mojego też mnie przerażało, ale przypomniałem sobie ile przejeżdżałem na jednym baku w poprzednim i okazało się, że Lancerem 1.8 robię na jednym baku dokładnie tyle samo km co Astrą 1.4 60KM :D Co prawda Lancer ma bak o 10l większy, ale moc ma prawie 2,5x większą... Ogólnie spalanie mam o 1,5l/100 km większe, co uważam za przyzwoity wynik.

hmmm a tak się zastanowiłem i faktycznie...co tydzień do pełna i na tydzień starcza hmmm tylko bak większy też jak myślę o 10 l :) hehe jeśli tak do tego podejdę to jakoś lżej na duszy :D

$iwy 
Forumowicz

Auto: Lancer 1,5 invite
Wysłany: 10-02-2010, 14:26   

Hmm. To temat o zapalniczce :?: :?: :?:

Me-Tsu 
Forumowicz

Auto: Invite 1.5
Wysłany: 11-02-2010, 15:08   

zaczekaj, moze chociaz napisza czy im spalanie nie wzrasta przy uzytkowaniu zapalniczki ;)

kylly
[Usunięty]

Wysłany: 11-02-2010, 16:12   

Me-Tsu napisał/a:
zaczekaj, moze chociaz napisza czy im spalanie nie wzrasta przy uzytkowaniu zapalniczki ;)

jak nie wzrasta ?? :D wzrasta ale teraz nie wiem czy wzrasta (NIE MAM ZAPALNICZKI) ale już się doczytałem że japończycy od nowego pomyśleli o moim nałogu :badgrin:

Odpowiedz do tematu