|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zapalniczka |
Autor |
Wiadomość |
kylly [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2010, 10:06 zapalniczka
|
|
|
hmmm jako że jestem na tym forum raz pierwszy (no nie na forum a na "podgrupie" ) zadam głupie dwa pytania - czy wersja Invite ma zapalniczkę czy tylko "zaślepkę" (mam zaślepkę a w colcie mimo biedniejszej wersji miałem zapalniczkę - i czy średnie spalanie 13 na 100 to dobrze ??
ps. już wiem - zapalniczki nie ma - wystarczyło skorzystać z opcji - SZUKAJ - co nie zmienia faktu że spalanie MNIE PRZERAŻA |
|
|
|
 |
Forensic [Usunięty]
|
|
|
|
 |
kylly [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2010, 11:21
|
|
|
dzięki - co ale jak się chciało wyżej siedzieć - trzeba płacić |
|
|
|
 |
Luk
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8 Invite
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Lis 2008 Posty: 1733 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 31-01-2010, 00:36
|
|
|
kylly, a ja się zapytam: poprzedni samochód miałeś z komputerem? Bo ja nie i na początku spalanie mojego też mnie przerażało, ale przypomniałem sobie ile przejeżdżałem na jednym baku w poprzednim i okazało się, że Lancerem 1.8 robię na jednym baku dokładnie tyle samo km co Astrą 1.4 60KM Co prawda Lancer ma bak o 10l większy, ale moc ma prawie 2,5x większą... Ogólnie spalanie mam o 1,5l/100 km większe, co uważam za przyzwoity wynik. |
|
|
|
 |
kylly [Usunięty]
|
Wysłany: 10-02-2010, 11:54
|
|
|
Luk napisał/a: | kylly, a ja się zapytam: poprzedni samochód miałeś z komputerem? Bo ja nie i na początku spalanie mojego też mnie przerażało, ale przypomniałem sobie ile przejeżdżałem na jednym baku w poprzednim i okazało się, że Lancerem 1.8 robię na jednym baku dokładnie tyle samo km co Astrą 1.4 60KM Co prawda Lancer ma bak o 10l większy, ale moc ma prawie 2,5x większą... Ogólnie spalanie mam o 1,5l/100 km większe, co uważam za przyzwoity wynik. |
hmmm a tak się zastanowiłem i faktycznie...co tydzień do pełna i na tydzień starcza hmmm tylko bak większy też jak myślę o 10 l hehe jeśli tak do tego podejdę to jakoś lżej na duszy |
|
|
|
 |
$iwy
Forumowicz

Auto: Lancer 1,5 invite
Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Paź 2008 Posty: 179 Skąd: Polska
|
Wysłany: 10-02-2010, 14:26
|
|
|
Hmm. To temat o zapalniczce |
_________________ xxx
 |
|
|
|
 |
Me-Tsu
Forumowicz
Auto: Invite 1.5
|
Wysłany: 11-02-2010, 15:08
|
|
|
zaczekaj, moze chociaz napisza czy im spalanie nie wzrasta przy uzytkowaniu zapalniczki |
|
|
|
 |
kylly [Usunięty]
|
Wysłany: 11-02-2010, 16:12
|
|
|
Me-Tsu napisał/a: | zaczekaj, moze chociaz napisza czy im spalanie nie wzrasta przy uzytkowaniu zapalniczki |
jak nie wzrasta ?? wzrasta ale teraz nie wiem czy wzrasta (NIE MAM ZAPALNICZKI) ale już się doczytałem że japończycy od nowego pomyśleli o moim nałogu |
|
|
|
 |
|
|