|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
PROBLEM KIERUNKOWSKAZY TYŁ |
Autor |
Wiadomość |
Mrówka
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3,2DID 00r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 22 Skąd: SOSNOWIEC
|
Wysłany: 03-02-2010, 13:04 PROBLEM KIERUNKOWSKAZY TYŁ
|
|
|
Witam.
Od około 2 tygodni mam problem z kierunkowskazami w tylnim zderzaku. Objaw jest taki: po załączeniu kierunku w lewo czy prawo z tyłu żarówki świecą tak słabo, że po wyciągnięciu żarówki z klosza dopiero widać, że coś świeci , a do tego kierunki pulsują dwa razy szybciej niż zwykle(tak jak przy spalonej żarówce). Co ciekawe jeżeli załącze światła awaryjne wszystko jest ok. Elektryk sprawdzał przekaźnik jest w porządku, nawet puścił dodatkowy przewód od akumulatora i przez 2 dni było dobrze a teraz znowu jest tak samo.
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
Mrówka
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3,2DID 00r.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 22 Skąd: SOSNOWIEC
|
Wysłany: 13-02-2010, 10:37
|
|
|
Witam.
Sprawdziłem wszystko jak pisałeś i nadal nic. Jestem umówiony na poniedziałek do elektronika i mam nadzieje, że sobie poradzi z tym problemem.
Dziękuje za podpowiedź i pozdrawiam.
[ Dodano: 17-02-2010, 10:49 ]
Witam.
Kierunkowskazy już działają . Problemem była wiązka instlacji do oświetlenia przyczepy oraz gniazdo przy haku. Wszystko już wymienione i działa. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|