|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamek z immobiliserem. |
Autor |
Wiadomość |
roberto79
Forumowicz
Auto: carisma 1,6 benz.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-01-2010, 08:47 Zamek z immobiliserem.
|
|
|
Czołem. Jak widać mamy zimę. A ja mam problem z zamkiem od kierowcy,tzn.w piątek dość ciężko się otworzył ,w sobotę za moim zdziwieniem bardzo lekko , z tym , że coś tam zgrzytało.Dziś rano zamek już nie do końca odbił, musiałem poruszać parę razy kluczykiem.Obawiam się czy coś się nie wyłamało przy takim mrozie. Wiem , że muszę poczekać aż mrozy odpuszczą, czy ten problem zostanie,ale jeśli moglibyście napisać mi jak dobrze zabezpieczyć zamek,żeby taki problem się nie powtórzył ? A w razie czego ile kosztuje taki nowy zamek i czy tez kluczyk będę musiał wymienić. |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: 25-01-2010, 11:21
|
|
|
u mnie również ciężko się otwiera i ja zapobiegawczo zakupiłem na aledrogo sterownik z pilotami do centralnego |
_________________ ===========================
carisma i ja
 |
|
|
|
 |
roberto79
Forumowicz
Auto: carisma 1,6 benz.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-01-2010, 09:42
|
|
|
Mrozu odpuściły a nadal nie wiem co z tym zamkiem od kierowcy. Raz się otworzy ładnie a raz coś tam nie do końca odskakuje . Nawet coś tam przy zamykaniu drzwi lata w środku drzwi, no to chyba zameczek do wymiany . |
|
|
|
 |
|
|