|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 17-09-2006, 20:00 |
Może ktoś się znowu obrazi że pytam...?! |
Autor |
Wiadomość |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2006, 19:18 Może ktoś się znowu obrazi że pytam...?!
|
|
|
Pytam ponownie o sprawę kontrolki rezerwy paliwa, wiem już że jest tylko nie wiem kiedy się zapala, czy w momencie kiedy wskazówka dochodzi do pozycji zero , czy wskazówka musi się zupełnie położyć.
Pozdrawiam zbulwersowanego Hubeeerta który uważa że wszyscy powinni wszystko wiedzieć. Pa. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-09-2006, 19:41
|
|
|
Sebancisz, założyłeś 2 tematy o tym samym nie zwracając uwagi na dopowiedx którą już dostałeś.
To był powód mojego "zbulwersowania".
teraz znów jestem bo dalej nie czytasz tego co się do Ciebie pisze.
Tak jest rezerwa która zapali kontrolke gdy w baku zostanie około 7 litrów paliwa. Pojeździj dłużej - zobaczysz
I no offence |
Just think...
. |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 17-09-2006, 19:48 Re: Może ktoś się znowu obrazi że pytam...?!
|
|
|
Sebancisz napisał/a: | Pytam ponownie o sprawę kontrolki rezerwy paliwa |
Tu nie chodzi o to, ze nie chcemy odpowiadac albo zbyt szybko sie denerwujemy. Tu chodzi o to, ze nowi zazwyczaj nie potrafia posluzyc sie opcja szukaj.
Ponizej krotka lekcja:
- klikamy 'Szukaj' aby przejsc do wyszukiwarki. Opcja szukaj znajduje sie w gornym rzadku opcji, druga od lewej.
- czytamy instrukcje obslugi mowiaca, ze jesli chcemy znalezc wyrazenie musimy je wpisac miedzy cudzyslowy (")
- w omawianym przypadku wpiszemy "rezerwa paliwa", nizej zaznaczamy opcje 'tylko tytul wiadomosci' poniewaz wiemy, ze pewnie nie jestesmy pierwsi z takim pytaniem - a przynajmniej mozemy to zalozyc
- zaznaczamy forum 'Carisma' poniewaz to auto nas interesuje
- naciskamy przycisk 'Szukaj'
Otrzymujemy 1 (slownie: jeden) wynik o tytule 'Rezerwa paliwa'. Po kliknieciu w link trafiamy do watku w ktorym czytamy odpowiedz Matejko na dokladnie to samo pytanie:
"powinien zejsc jakies 1-2 mm ponizej czerwonej kreski"
Nie chodzi o to, ze jestem nieuprzejmy. Ja po prostu nie rozumiem jak mozna byc tak bezmyslnym zeby po raz kolejny zadawac to samo pytanie - zwlaszcza jesli poprzednio odpowiedz zostala udzielona - zamiast uzyc wyszukiwarki! |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-09-2006, 20:00
|
|
|
Pytanie zawarte w temacie zostało wyjaśnione w sposób aż nadto wystarczający. Poniewaz temat jest kolejnym o tym samym skorzystam z uprawnień przysługujących administratorowi forum i zamykam.
Pozdrawiam
PS
W razie pytań czy uwag do tego co robię polecam kontakt PW, gg lub opisanie problemu w Dziale Ogłoszenia i Problemy.
Sebancisz, jeżeli uważasz że jestem złym administratorem forum - prosze bardzo rozpocznij dyskusję o odwołaniu mnie. Jeżeli wyrazisz ochotę mogę nawet ankietę zrobic gdzie będą mogli zagłosowac wszyscy forumowicze.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|