|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
blagam pomocy prutek gasnie 13. 12v |
Autor |
Wiadomość |
prutek95
Nowy Forumowicz
Auto: proton
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-01-2010, 14:14 blagam pomocy prutek gasnie 13. 12v
|
|
|
witam wszystkich
mam nastepujacy problem podczas jazdy na rozgrzanym motorze gdy zejdzie juz ze ssania przy chamowaniu silnik nieutrzymoje wolnych i gasnie po odpaleniu trzyma lecz pracuje troche nierowno i tak do nastepnego hamowania ktos powiedzial ze pada pompa paliwa jest to mozliwe?? dodam ze autko jest po wymianie serducha stare podupadlo i dzialo sie tak rownierz przed wymiana wiec problem dotyczyc musi raczej ukladu paliwowego spotkalem sie z takimsamym problemem w mitsubishi eclips 93podaj ze rok tez po rozgrzaniu silnika gdy zszedl z sania gasl moze krokowy??? sorka za bledy z gory dzieki za pomoc pozdro szerokiej |
|
|
|
 |
Canonier
Nowy Forumowicz

Auto: MITSUBISHI OUTLANDER 2.0 DID
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 23 Skąd: CZĘSTOCHOWA
|
Wysłany: 25-01-2010, 15:08
|
|
|
Moja rada jest uniwersalna, poszukaj w swojej okolicy czy to po znajomych czy za pomocą tego forum wasztatu w który są naprawiane colty min. CA0 lub ogólnie starsze mitsu i tam Ci pomogą. |
_________________ Outlander 2.0 DID
Było Mitsubishi Eclipse 3G 3.0 V6
Był PROTON 315 GLS 1.5 12V
 |
|
|
|
 |
Kaleid
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lip 2006 Posty: 350 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 25-01-2010, 18:19
|
|
|
Miałem kiedyś podobne symptomy w Lancerze. Przyczyną była zabrudzona przepustnica. |
_________________ Volvo w garażu, Mitsubishi w sercu. |
|
|
|
 |
|
|