|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Co to jest???? |
Autor |
Wiadomość |
degust [Usunięty]
|
Wysłany: 05-02-2010, 23:10 [Cari 1.8 GDI] Co to jest????
|
|
|
Mam pytanie - co to jest za część na zdjęciu???
Pytam bo nie znalazłem odpowiedzi w innych tematach dla jasności dodam że chodzi o ta część w czerwonej ramce(która mam nadzieje że jest widoczna ) |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 05-02-2010, 23:44
|
|
|
To jest cały zespół pomy wysokiego ciśnienia, a na zdjęciu dokładniej widać Fuel pressure regulator - regulator ciśnienia paliwa
http://forum.mitsumaniaki...ego+ci%B6nienia |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
Ostatnio zmieniony przez robertdg 06-02-2010, 00:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
degust [Usunięty]
|
Wysłany: 05-02-2010, 23:50
|
|
|
Dzięki....
no to fajnie sie składa bo kiedyś przy okazji wymiany wtrysków mechanizatorzy mi urwali wtyczke i przykleili klejem-to jest ta wtyczka od przodu na zdjęciu.
Nic sie nie dzieje ale zdeka sie wk... bo nawet słowa nie powiedzieli a jak sie przypatrywałem to zasłonili że niby coś tam grzebią przy silniku
Lipa jest taka że teraz nie wyczepie w razie potrzeby tej wtyczki bo jest sklejona razem z gniazkiem...jak narazie nie ma potrzeby wyczepiac ale jakby czasem |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 05-02-2010, 23:52
|
|
|
Ta kość jest od czujnika ciśnienia paliwa. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|