|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OBSŁUGA WEBASTO |
Autor |
Wiadomość |
loczkins6
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt CJ0 1.3 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-02-2010, 15:07 OBSŁUGA WEBASTO
|
|
|
Witam forumowiczów! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mitsubishi Colta 1.3 CJ0 z 2002r. Niestety nie udało mi się do tej pory rozgryźć zasady programowania systemu webasto. Widziałem, że w sierpniu ktoś poruszył ten temat, ale niestety odbił się on jakoś bez echa i nikt nie udzielił mu pomocy odnośnie samej obsługi tego urządzenia. W zeskanowanej przez jednego z forumowiczów instrukcji obsługi do Colcika CJ0 także nie ma wzmianki o webasto. Dzięki za pomoc i pozdrowionka! |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23636 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 20-02-2010, 16:47
|
|
|
loczkins6, wszystko przez to że Webasto zostało zakladane poza opcja do auta, jak bedziesz nal numer Webasto oraz sterownika to go napisz instrukcje sie znajdzie
Mozesz jeszcze spróbować zasięgnąć informacji na www.coltmania.pl albo http://www.coltmania.de/v...hp?f=12&t=47247 |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
kicia87
Nowy Forumowicz
Auto: colt cj0
|
Wysłany: 22-02-2010, 22:03
|
|
|
Kolego wystarczy trochę pogooglować. Ja znalazłem instrukcję PL do swojego "http://ogrzewania-hary.pl/downloads.php?cat_id=2&download_id=16" - może masz takie samo... |
|
|
|
 |
|
|