|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:03 |
Radioodtwarzacz oraz dyfuzor |
Autor |
Wiadomość |
Piotree
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander I
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-03-2010, 19:11 Radioodtwarzacz oraz dyfuzor
|
|
|
Witam,
Krótko i na temat:
1)czy zamontowanie radia dwudimowego(o ile czegoś nie pomyliłem w pisowni) nastręczy jakieś problemy machanikowi (akurat mechanik ma to zakładać), a jeżeli nie, to jakie polecacie w rozsądnych cenach, koniecznie z CD, MP3 oraz wejściem USB(nawet nie wiem ile teraz radia kosztują, 300 wystarczy?)
2)dyfuzor powietrza - czy można kupić zamiennik, a jeżeli tak to gdzie?
Dzięki za pomoc. |
_________________ pozdrawiam,
PS |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 958 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 16-03-2010, 19:24
|
|
|
Będzie musiał wycinac przegródkę na 2din .............. najpierw powinieneś miec radio a potem wycinac by dopasowac , chyba że masz oryginalny panel :
[img] [/img]
Piotree napisał/a: | 300 wystarczy |
jak chcesz się bawic w 2 din to juz lepiej z ekranem dotykowym i navi ....itp |
|
 |
tomek.rzepek
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 239 Skąd: polska
|
Wysłany: 16-03-2010, 19:26
|
|
|
'dwudinowego' można nie nastręczy problemów o ile ma jakies doswadczenie w montowaniu radioodtwarzaczy, wycinasz pułke pod radiem, tylko po co wnisokując po kwocie chcesz zwykłe radio, za 300zł kupisz jakiś prosty model z mp3 i moze nawet wyjściem usb, na 2 din to juz są porządne 'piecyki' lub dvd ale to kwotowo więcej.
chodzi ci o spjler tylni ( ze stopem?) o ile wiem, nei ma zamiennika a oryginał kosztuje horendalne pieniądze. Najłatwiej używany. |
_________________ Mitsubishi Outlander 2.0 4WD 136KM
 |
|
|
|
 |
Piotree
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander I
|
Wysłany: 16-03-2010, 19:31
|
|
|
Cześć Tomek,
Chodzi mi dolot powietrza do filtra. Dziś dowiedziałem się, że to się nazywa "dyfuzor".
Oryginalny kosztuje 450 zł (i nie wliczam w to obudowy samego filtra powietrza).
Czyli radio 2-dimowe odpada. W takim razie szukam jedno. Chcę wydać oczywiście jak najmniej, ale też nie chce w odstępie kilku miesięcy kupować dwóch. Nie chcę też przepłacać.
[ Dodano: 16-03-2010, 19:32 ]
@Cześc Krzypolo
sorry za pominięcie przy pierwszym szturmie! |
_________________ pozdrawiam,
PS |
|
|
|
 |
tomek.rzepek
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 239 Skąd: polska
|
Wysłany: 16-03-2010, 22:58
|
|
|
chodzi Ci o ten plastik? tym bardziej kupiłbym używany. To tylko kawałek plastiku. Jak nie zamierzasz rozbudowywać audio to 1din w zupełności wystarcza.
U siebie mam standardowe 6głośników+sony xplod i każdy jest pod wrażeniem że tam suba żadnego nie ma |
_________________ Mitsubishi Outlander 2.0 4WD 136KM
 |
|
|
|
 |
|
|