Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:03
Radioodtwarzacz oraz dyfuzor
Autor Wiadomość
Piotree 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander I
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-03-2010, 19:11   Radioodtwarzacz oraz dyfuzor

Witam,

Krótko i na temat:

1)czy zamontowanie radia dwudimowego(o ile czegoś nie pomyliłem w pisowni) nastręczy jakieś problemy machanikowi (akurat mechanik ma to zakładać), a jeżeli nie, to jakie polecacie w rozsądnych cenach, koniecznie z CD, MP3 oraz wejściem USB(nawet nie wiem ile teraz radia kosztują, 300 wystarczy?)
2)dyfuzor powietrza - czy można kupić zamiennik, a jeżeli tak to gdzie?

Dzięki za pomoc.

PS

krzypolo 
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Wysłany: 16-03-2010, 19:24   

Będzie musiał wycinac przegródkę na 2din .............. najpierw powinieneś miec radio a potem wycinac by dopasowac , chyba że masz oryginalny panel :

[img][/img]

Piotree napisał/a:
300 wystarczy

jak chcesz się bawic w 2 din to juz lepiej z ekranem dotykowym i navi ....itp

tomek.rzepek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Wysłany: 16-03-2010, 19:26   

'dwudinowego' można nie nastręczy problemów o ile ma jakies doswadczenie w montowaniu radioodtwarzaczy, wycinasz pułke pod radiem, tylko po co wnisokując po kwocie chcesz zwykłe radio, za 300zł kupisz jakiś prosty model z mp3 i moze nawet wyjściem usb, na 2 din to juz są porządne 'piecyki' lub dvd ale to kwotowo więcej.

chodzi ci o spjler tylni ( ze stopem?) o ile wiem, nei ma zamiennika a oryginał kosztuje horendalne pieniądze. Najłatwiej używany.

Piotree 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander I
Wysłany: 16-03-2010, 19:31   

Cześć Tomek,

Chodzi mi dolot powietrza do filtra. Dziś dowiedziałem się, że to się nazywa "dyfuzor".
Oryginalny kosztuje 450 zł (i nie wliczam w to obudowy samego filtra powietrza).

Czyli radio 2-dimowe odpada. W takim razie szukam jedno. Chcę wydać oczywiście jak najmniej, ale też nie chce w odstępie kilku miesięcy kupować dwóch. Nie chcę też przepłacać.

[ Dodano: 16-03-2010, 19:32 ]
@Cześc Krzypolo

sorry za pominięcie przy pierwszym szturmie!

PS

tomek.rzepek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Wysłany: 16-03-2010, 22:58   

chodzi Ci o ten plastik? tym bardziej kupiłbym używany. To tylko kawałek plastiku. Jak nie zamierzasz rozbudowywać audio to 1din w zupełności wystarcza.
U siebie mam standardowe 6głośników+sony xplod i każdy jest pod wrażeniem że tam suba żadnego nie ma :lol:

Odpowiedz do tematu