|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 23-02-2010, 20:23 |
[EAx 97-04] Galant AVANCE 01' 2.5V6 Czaple (woj. lubuskie) |
Autor |
Wiadomość |
Bambus1
Nowy Forumowicz
Auto: Poszukuje Galant AVANCE 2.5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-02-2010, 19:10 [EAx 97-04] Galant AVANCE 01' 2.5V6 Czaple (woj. lubuskie)
|
|
|
Witam Serdecznie.
Zamierzam kupić galanta będzie to mój pierwszy japoniec, i dlatego chciałbym was prosić o opinie o tym aucie i jakieś wskazówki o co pytać gościa, bo w sumie trochę daleko mam żeby sprawdzić to auto:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11487363

Kod: | Cena (brutto):
18 300 PLN / 4 549 EUR (do negocjacji)
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 2001, Data rejestracji: 11/2001, 156 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 160 KM (118 kW), Pojemność skokowa: 2500 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, tempomat, podgrzewane fotele, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Na sprzedaż Mitusbishi Galant w wersji AVANCE z silnikiem 2.5 V6 w kolorze CZARNYM, wyprodukowany w 2001roku -jest to Galant po drugim liftingu,czyli 160KM i wyzszy moment obrotowy od poprzednika. Jest to Avance z najbogatszym możliwym wyposażeniem,wersja Avance w manualnej skrzyni z silnikiem 2.5 V6 i tym wyposazeniem jest praktycznie niespotykana,obecnie moj Galant jest jedynym w Polsce. Sprowadzony z Niemiec od PIERWSZEGO WŁAŚCICIELA-Niemca z rocznika 1954,tylko i wyłącznie on jeździł tym samochodem. Samochód ten jest w 100% bezwypadkowy,wszystkie szyby w orginale.
Na wyposażeniu posiada:
-Czarną skórzaną tapicerkę
-5 zagłówków
-2 podłokietniki
-podgrzewane fotele
-elektrycznie regulowane fotele
-elektroniczne zegary High Kontrast
-klimatyzacje typu KLIMATRONIK
-4 poduszki powietrzne
-podgrzewane lusterka
-elektrycznie regulowane lusterka
-ELEKTRYCZNIE SKŁADANE LUSTERKA
-regulacja kierownicy
-Halogeny
-cały pakiet ospojlerowania wersji Avance
-17calowe alufelgi orginalnie montowane w wersji Avance
-lotka na klapie z tyłu
-TEMPOMAT
-manualna 5cio biegowa skrzynia
-sportowe obnizajace zawieszenie firmy " EIBACH "
-centralny zamek sterowany z pilota
-wspomaganie kierownicy
.
Samochód bardzo zadbany w środku jak i na zewnątrz,jeżeli ktoś szuka takiego auta,to naprawde warto!
MOŻLIWOŚĆ POWROTU AUTEM NA KOŁACH!!
|
|
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 15-02-2010, 19:15
|
|
|
Kolego, ten Galant był już opisywany: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=48912
Jak ten temat nie wyczerpuje Twojego głodu wiedzy pytaj o konkrety |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Bambus1
Nowy Forumowicz
Auto: Poszukuje Galant AVANCE 2.5
|
Wysłany: 15-02-2010, 19:26
|
|
|
O krócze nawet nie zaważyłem tamtego tematu, także ten temat można wyrzucić jak coś to będe pytał na PW. |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 15-02-2010, 19:29
|
|
|
Bambus1 napisał/a: | jak coś to będe pytał w tamtym temacie. |
Niestety nie, gdyż tamten został zamknięty |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 15-02-2010, 20:14
|
|
|
Auto wstępnie zostało opisane w tym temacie http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=48912
Bambus1, Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie tego Galanta to pisz tu,później to scalę w jeden temat,jak co niektórzy ochłoną troszeczkę.
Pozdrawiam MOD |
|
|
|
 |
BORIS
Forumowicz NO PAPARAZZI! :)
Auto: EA2A SE
|
Wysłany: 16-02-2010, 12:08
|
|
|
Konkurencja, Panie, konkurencja..
Osobiście wolałbym żeby to się odbywało na zasadzie "Jestem od Ciebie lepszy, ponieważ sprzedaję lepsze auta" a nie, jak tutaj często bywa: " jestem lepszy bo nabazgrałem na Ciebie wiecej bzdur na forum" :/ |
_________________ u nas jeździ się wyłącznie PKS-em |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 16-02-2010, 12:17
|
|
|
BORIS, podzielam Twoje zdanie, ale nie zaśmiecajmy kolejnego tematu.
Niech mi tylko jeszcze raz ktoś wróci do tematu Czapli to |
|
|
|
 |
|
|