Opony i felgi na Podkarpaciu/ Rzeszów |
Autor |
Wiadomość |
Triball
Forumowicz

Auto: Outlander 2 2.0 Pb/LPG 2010r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-11-2008, 19:39 Opony i felgi na Podkarpaciu/ Rzeszów
|
|
|
Szukam felg stalowych do Carismy '97
Macie jakieś namiary na warsztaty, szukam nowych we względnej cenie ale używki też mogą być.
Jakie opony polecacie do Miśków? Bo nie mam jeszcze kompletu "butów zimowych"
Proszę o opinie
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
|
Wysłany: 02-11-2008, 01:39
|
|
|
Takie same jak do innych aut. Co do opon to zalezy ile jezdzisz... Jak jezdzisz bardzo duzo to warto kupic solidna zagraniczna marke... Jesli nie to wystarcza te ze sredniej półki.... W ostatecznosci lanki... No cóz zalezy ile chcesz wydac floo |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
Nikon
Mitsumaniak

Auto: 1.8 GDI '99 Comfort
|
Wysłany: 04-11-2008, 21:09
|
|
|
Triball, wiesz ja miałem ten problem przed rokiem bo też nie mogłem dostać stalowych felg i w końcu sie na allegro trafiły i to od Volvo co prawda nie były nowe ale po wypiaskowaniu i malowaniu wyglądają jak nówki a co do opon to teraz mam ten dylemat jakie wybrać, jak nic konkretnego nie wymyśle to pewnie kupie bieżnikowane, a jeśli chodzi o jakieś firmowe to w zeszłym sezonie bardzo sobie chwalili oponki Sawa |
_________________ Nikon_zx™
Carisma 1.8 GDI '99 Comfort
 |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 04-11-2008, 21:22
|
|
|
Ja w zeszłym sezonie kupiłem parkę Sav Eskimo ale powiem szczerze że na kopnym śniegu w jeździe po górkach bieszczadzkich to jednak Dębice Directional'e (jedynki a nie dwójki) lepiej w takim śniegu ciągnęły (przynajmniej w Corsie). Tyle że te Savy lepiej po mokrych i asfaltowych sie prowadziły i hamowały. Coś za coś. W tym roku kupię parkę GoodYear'ów Ultra Grip 7+ na przód a Savy pójdą na tył. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 04-11-2008, 22:13
|
|
|
Dwa dni temu skonczyla sie aukcja na allegro. Numer wysylam Ci na priv. |
|
|
|
 |
polbo
Mitsumaniak Karpik egzotyczny :)

Auto: Colt CJ1A 1.3 ['96]
|
Wysłany: 02-10-2009, 21:12
|
|
|
Moze troszke odbiegne od tematu, ale gdzie zmieniacie opony (w Rzeszowie). Nie chodzi mi o zaklad u pana Frania (chyba, ze Franek rzeczywiscie jest fachowcem ), ale o zaklad gdzie zrobia to dobrze. |
_________________ Artificial intelligence is no match for natural stupidity.
 |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
|
Wysłany: 03-10-2009, 02:30
|
|
|
polbo, hej zmiana opon to nie jest wielka rzecz. Wiec wal byle gdzie |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
Wysłany: 31-10-2009, 06:43
|
|
|
rosomak1983 napisał/a: | polbo, hej zmiana opon to nie jest wielka rzecz. Wiec wal byle gdzie |
no niby nie jest jakaś wielka rzecz ale miałem juz przypadek że tak mi wyważyli koła że szybciej niż 60 km/h nie dało sie jechać - a zakład był nowy, nowoczesny i "wyglądał" na pofesjonalny |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
yama
Nowy Forumowicz
Auto: GS 1gen
|
Wysłany: 22-11-2009, 08:03
|
|
|
ja do bardzo glebokiego sniegu polecam debice frigo II naprawde takie warunki niezla
z drozszych to nokian wr g2 i g1 w zaleznosci gdzie sie jezdzi 40k km i 1.5mm bieznika tylko ubylo
dobry zaklad do aluminiowych felg to ten jak sie jedzie z rejtana w strone krzyzanowskiego w strone dawnego handlopexu , jako jeden z niewielu dali nawet paste miedziana zeby nie korodowala |
|
|
|
 |
lukas88lag
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 27-12-2009, 11:42
|
|
|
Co do sklepów oferujących felgi stalowe bądź to aluminiowe w pobliżu Rzeszowa. Na "osiedlu" Przybyszówka znajduję się sklepik z dość dużym wyborem felg. Sam tam właśnie zamawiam stalowe na zimówki, niestety narazie jeżdzę na alusach. Cena takiego kompletu to 400zł, pytałem felgi te są używane w prawie idealnym stanie, za nówki podobno 450zł, więc chyba nie tak źle.
Namiary:
Rzeszów, ul. Krakowska 198
tel. 17 8637596 |
|
|
|
 |
lucxxx
Forumowicz
Auto: Mazda Premacy 2.0 Sportive
|
Wysłany: 20-03-2010, 19:57
|
|
|
A może ktoś z szanownych kolegów lub koleżanek Mitsumaniaków chciałby kupić ode mnie felgi stalowe 15" x 6" (114.3 x 4) ET 45. Używane ale w stanie bardzo dobrym no i niedrogo |
_________________ był MSS DID / jest Mazda Premacy 2.0 Sportive
 |
|
|
|
 |
|