Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Opony i felgi na Podkarpaciu/ Rzeszów
Autor Wiadomość
Triball 
Forumowicz

Auto: Outlander 2 2.0 Pb/LPG 2010r
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 01-11-2008, 19:39   Opony i felgi na Podkarpaciu/ Rzeszów

Szukam felg stalowych do Carismy '97
Macie jakieś namiary na warsztaty, szukam nowych we względnej cenie ale używki też mogą być.

Jakie opony polecacie do Miśków? Bo nie mam jeszcze kompletu "butów zimowych" :)
Proszę o opinie

POZDRAWIAM

rosomak1983 
Mitsumaniak
werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Wysłany: 02-11-2008, 01:39   

Takie same jak do innych aut. Co do opon to zalezy ile jezdzisz... Jak jezdzisz bardzo duzo to warto kupic solidna zagraniczna marke... Jesli nie to wystarcza te ze sredniej półki.... W ostatecznosci lanki... No cóz zalezy ile chcesz wydac floo
Life is 2 short to drive boring cars ;)
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania :mrgreen:

Nikon 
Mitsumaniak

Auto: 1.8 GDI '99 Comfort
Wysłany: 04-11-2008, 21:09   

Triball, wiesz ja miałem ten problem przed rokiem bo też nie mogłem dostać stalowych felg i w końcu sie na allegro trafiły :) i to od Volvo :D co prawda nie były nowe ale po wypiaskowaniu i malowaniu wyglądają jak nówki :D a co do opon to teraz mam ten dylemat jakie wybrać, jak nic konkretnego nie wymyśle to pewnie kupie bieżnikowane, a jeśli chodzi o jakieś firmowe to w zeszłym sezonie bardzo sobie chwalili oponki Sawa :)

Carisma 1.8 GDI '99 Comfort

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 04-11-2008, 21:22   

Ja w zeszłym sezonie kupiłem parkę Sav Eskimo ale powiem szczerze że na kopnym śniegu w jeździe po górkach bieszczadzkich to jednak Dębice Directional'e (jedynki a nie dwójki) lepiej w takim śniegu ciągnęły (przynajmniej w Corsie). Tyle że te Savy lepiej po mokrych i asfaltowych sie prowadziły i hamowały. Coś za coś. W tym roku kupię parkę GoodYear'ów Ultra Grip 7+ na przód a Savy pójdą na tył.

mkm 
Forumowicz

Auto: Colty
Wysłany: 04-11-2008, 22:13   

Dwa dni temu skonczyla sie aukcja na allegro. Numer wysylam Ci na priv.

polbo 
Mitsumaniak
Karpik egzotyczny :)

Auto: Colt CJ1A 1.3 ['96]
Wysłany: 02-10-2009, 21:12   

Moze troszke odbiegne od tematu, ale gdzie zmieniacie opony (w Rzeszowie). Nie chodzi mi o zaklad u pana Frania (chyba, ze Franek rzeczywiscie jest fachowcem ;) ), ale o zaklad gdzie zrobia to dobrze.

rosomak1983 
Mitsumaniak
werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Wysłany: 03-10-2009, 02:30   

polbo, hej zmiana opon to nie jest wielka rzecz. Wiec wal byle gdzie :wink:
Life is 2 short to drive boring cars ;)
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania :mrgreen:

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Wysłany: 31-10-2009, 06:43   

rosomak1983 napisał/a:
polbo, hej zmiana opon to nie jest wielka rzecz. Wiec wal byle gdzie :wink:

no niby nie jest jakaś wielka rzecz ale miałem juz przypadek że tak mi wyważyli koła że szybciej niż 60 km/h nie dało sie jechać - a zakład był nowy, nowoczesny i "wyglądał" na pofesjonalny

kupujepolskieprodukty.pl

yama 
Nowy Forumowicz

Auto: GS 1gen
Wysłany: 22-11-2009, 08:03   

ja do bardzo glebokiego sniegu polecam debice frigo II naprawde takie warunki niezla
z drozszych to nokian wr g2 i g1 w zaleznosci gdzie sie jezdzi 40k km i 1.5mm bieznika tylko ubylo
dobry zaklad do aluminiowych felg to ten jak sie jedzie z rejtana w strone krzyzanowskiego w strone dawnego handlopexu , jako jeden z niewielu dali nawet paste miedziana zeby nie korodowala :D

lukas88lag 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Wysłany: 27-12-2009, 11:42   

Co do sklepów oferujących felgi stalowe bądź to aluminiowe w pobliżu Rzeszowa. Na "osiedlu" Przybyszówka znajduję się sklepik z dość dużym wyborem felg. Sam tam właśnie zamawiam stalowe na zimówki, niestety narazie jeżdzę na alusach. Cena takiego kompletu to 400zł, pytałem felgi te są używane w prawie idealnym stanie, za nówki podobno 450zł, więc chyba nie tak źle.
Namiary:
Rzeszów, ul. Krakowska 198
tel. 17 8637596

lucxxx 
Forumowicz

Auto: Mazda Premacy 2.0 Sportive
Wysłany: 20-03-2010, 19:57   

A może ktoś z szanownych kolegów lub koleżanek Mitsumaniaków chciałby kupić ode mnie felgi stalowe 15" x 6" (114.3 x 4) ET 45. Używane ale w stanie bardzo dobrym no i niedrogo :P

Odpowiedz do tematu