|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,0 16V 97 Rzeszów |
Autor |
Wiadomość |
HRISTOF
Nowy Forumowicz

Auto: Honda Civic 93
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-02-2010, 19:45 [EAx 97-04] Galant 2,0 16V 97 Rzeszów
|
|
|
Witam
prośba o opinię:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11539925
Kod: | Mitsubishi Galant GALANT KLIMA SZYBER SUPER
Cena (brutto):13 600 PLN / 3 406 EUR (do negocjacji)
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Rok produkcji: 1997, Data rejestracji: 01/1998, 182 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1998 cm3, benzyna, zielony-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
MAM DO SPRZEDANIA MITSUBISHI GALANT 2,0 16V ROCZNIK 1997 ALE ZAREJESTROWANY W 1998
SAMOCHÓD 1000000000% BEZWYPADKOWY. NIE MALOWANY PROWADZI SIĘ IDEALNIE, ZAWIESZENIE NIE STUKA NIE PUKA. SILNIK BEZ WYCIEKÓW NIE MYTY WIEC MOŻNA WSZYSTKO POOGLĄDAĆ.
AUTO KUPIŁEM DLA SIEBIE. ZMIENIŁEM ROZRZĄD OLEJE FILTRY SPRZĘGŁO LUK BO LAL SIMMERING, ZROBIONE HAMULCE ATE WSZYSTKO DZIAŁA I SPRAWNE. MAM GO DOPIERO OD DWÓCH MIESIĘCY ALE NIESTETY MUSZE SPRZEDAĆ LUB ZAMIENIĆ ZA AUTO TERENOWE. ZMIENIŁY MI SIĘ PLANY I POTRZEBUJE 4X4. WYMIENIĘ ZA HYUNDAYA GALLOPERA LUB COŚ INNEGO CIEKAWEGO.
WYPOSAŻENIE;
-KLIMATRONIC Z WYŚWIETLACZEM
-FUNKCJA ROZMRAŻANIA I ODPAROWANIA SZYBY PRZEDNIEJ
-ELEKTRYCZNY SZYBERDACH USTAWIANY W DWÓCH PŁASZCZYZNACH
-ABS
-IMMOBILEISER
-4X AIRBAG
-4 X ELEKTRYCZNE SZYBY Z BLOKADĄ
-WSPOMAGANIE KIEROWNICY
-REGULACJA KOLUMNY KIEROWNICZEJ
-CENTRALNY ZAMEK
-ELEKTRYCZNE LUSTERKA
-PODGRZEWANE LUSTERKA
-PEŁNA REGULACJA FOTELA KIEROWCY
- ŚWIATŁA PRZECIWMGIELNE PRZÓD TYŁ
SAMOCHÓD MA PRZEBIEG 182 TYS KM POTWIERDZONY BADANIEM TUW. BADANIE WYDANE W NIEMCZECH BYŁO DO 2011 ROKU CO ŚWIADCZY SAMO ZA SIEBIE
AUTO IDEALNE DO INSTALACJI GAZOWEJ
MOŻEMY PODJECHAĆ NA STACJĘ DIAGNOSTYCZNĄ LUB SERWIS GDZIE TYLKO CHCESZ.
PRZYJEDŹ POOGLĄDAJ A NA PEWNO SIĘ DOGADAMY.
POZDRAWIAM
Dane kontaktowe.
Polska , RZESZÓW (woj. podkarpackie),
tel.: +48 606-288-049 |
|
Ostatnio zmieniony przez Kmer 21-03-2010, 11:06, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
|
|