|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 21-03-2010, 11:43 |
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 98` kombi Wrocław |
Autor |
Wiadomość |
u157
Mitsumaniak

Auto: Galant E 33, EA5W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Mar 2008 Posty: 344 Skąd: Złotów
|
Wysłany: 03-03-2010, 21:12 [EAx 97-04] Galant 2,5V6 98` kombi Wrocław
|
|
|
Witam.
Mam prośbę do Forumowiczów z Wrocławia, może mogą coś powiedzieć o tym Galancie.
Ktoś go widział albo zna właściciela, czy samochód. Nie chcę jechać tylko po to żeby się dowiedzieć, że samochód nie jest wart jakiegokolwiek zainteresowania.
Z góry dziękuję za każdą informację.
Pozdrawiam.
aukcja allegro
WITAM MAM DO SPRZEDANIA PIĘKNE RODZINNE KOMBI SŁYNĄCE Z NIEZAWODNOŚCI ,STAN AUTKA WIZUALNY JAK I TECHNICZNY JEST BARDZO DOBRY ,PO WYMIANIE PŁYNÓW I OLEI, ZAREJESTROWANE W POLCE I UBEZPIECZONE
WYPOSAŻENIE
4X AIRBAG
4X ELEKTRYCZNE SZYBY
ELEKTRYCZNE (PODGRZEWANE) LUSTERKA
ELEKTRYCZNY SZYBERDACH
KLIMATYZACJA TYPU KLIMATRONIK
CENTRALNY ZAMEK
IMMOBILIZER
TEMPOMAT
ABS
KONTROLA TRAKCJI
WSPOMAGANIE KIEROWNICY
WELUROWA TAPICERKA
REGULACJA KIEROWNICY
ALUFELGI 15"
[img] [/img]
[img] [/img] |
_________________ E33 1991
EA5W 1997
 |
Ostatnio zmieniony przez Owczar 04-03-2010, 12:47, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
KucharZ
Mitsumaniak
Auto: EA5W '99
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 449 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 03-03-2010, 21:42
|
|
|
Tutaj poruszony temat tego samochodu
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=48863
Zgłoś sie do użytkownika Polleck podobno był oglądać to auto i to napisał na forumw tym temacie TU :
Bordowy Galant z Wrocławia.
Dziś go oglądałem. Z zewnątrz: przedni zderzak lekko porywany, przednie prawe nadkole lekko wgniecione przy zderzaku, tylny zderzak lekko porysowany, maska ma "dziury" w lakierze od kamyczków na przodzie. Opony zdarte, a z przodu różne szerokości: 195 + 205 po drugiej stronie, wszystkie szyby oryginalne.
Środek: siedzenia (wszystkie) mocno wysiedziane, kierownica poprzecierana, nie działa wskaźnik temperatury silnika. Skrzynia biegów sprawia wrażenie, że jest w dobrym stanie. Na ciepłym silniku przełączanie biegów na postoju odbywa się bez najmniejszych potknięć. W czasie jazdy skrzynia również pracuje bez szarpnięć.
Silnik: mocno klepią zawory, podobno zaczęły klepać po zalaniu olejem GM 10W40 semi.
Wrażenia z jazdy: auto mocno ściąga na prawą stronę, hałasują (szurają) hamulce w czasie hamowania, cały czas w aucie słychać jak by wyjące łożysko.
Auto sprowadzone w sierpniu 2009 przez haldlarza z okolic Gliwic, we wrześniu 2009 zarejestrowane. Sprzedawca sprzedaje ponieważ kupił busa i musi mieć busa a nie kombi |
_________________ Galant EA5W 08.2009 - ...
Colt CA4A 01.2008 - 03.2009 - sprzedany
Witaj Gość, zobacz mojego Galanta
 |
|
|
|
 |
|
|