Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Wielka prośba o oględziny
Autor Wiadomość
myszek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 17-02-2010, 14:44   Wielka prośba o oględziny

Witam szanownych kolegów,

jako że przymierzam się do przesiadki z Colta na Outlandera znalazłem takie oto cudo:
Outek w Białymstoku
Niestety ode mnie to ponad 500 km :(
W związku z powyższym jakby ktoś miałby po drodze i trochę czasu na obejrzenie samochodu to na pewno się odwdzięczę. Jakiekolwiek wnioski mile widziane. Dzięki z góry.

bubek
[Usunięty]

Wysłany: 18-02-2010, 09:40   

myszek, nie obiecuję ale może uda mi się go obejrzeć dzisiaj lub jutro ...

myszek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 18-02-2010, 10:15   

czekam z niecierpliwością :)

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-02-2010, 10:46   

myszek, samochód kupiony w moim salonie, kilka otarć, wypadku nie było (przynajmniej do momentu serwisowania u nas). Samochód straciłem z oczu jakiś rok temu przy przebiegu 90 tysięcy.
bubek napisał/a:
myszek, nie obiecuję ale może uda mi się go obejrzeć dzisiaj lub jutro ...

Nie uda Ci się, samochód jest wstawiony wirtualnie bo klient nim jeździ cały czas. Z opisu kolegi (właściciela komisu) wynika, że samochód jest w dobrym stanie i jest zadbany.
Pozdrawiam

myszek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 01-03-2010, 20:06   

No i stało się!

Długie przygotowania do wyprawy, logistyka itp., sobotnia pobudka przed świtem, 6 godzin w pociągu, oględziny, próbowanie, negocjacje i stało się! Colt dorobił się większego brata - Outlander ruszył w drogę do Poznania. Do przebiegu dodaliśmy 550 km i wieczorem jako szczęśliwy posiadacz wielkiego misia mogłem obejrzeć bieg Kowalczyk po złoto :)

Outek jak na razie bez zarzutu i niech tak zostanie - największy problem do tej pory to to, że skończył się płyn do spryskiwacza :)

Wielkie dzięki Jackie, bez rzetelnej i sprawdzonej informacji nie wybrałbym się na Daleki Wschód :)

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-03-2010, 09:49   

myszek napisał/a:
Wielkie dzięki Jackie, bez rzetelnej i sprawdzonej informacji nie wybrałbym się na Daleki Wschód :)

Na zlocie wisisz mi duże piwo - byłeś w Białym i nie zajechałeś na kawę?? Wstydź się ;) Nie zapomnę Ci tego ;)
A Outek niech się dobrze sprawuje ;)
Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu