|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wielka prośba o oględziny |
Autor |
Wiadomość |
myszek
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 17-02-2010, 14:44 Wielka prośba o oględziny
|
|
|
Witam szanownych kolegów,
jako że przymierzam się do przesiadki z Colta na Outlandera znalazłem takie oto cudo:
Outek w Białymstoku
Niestety ode mnie to ponad 500 km
W związku z powyższym jakby ktoś miałby po drodze i trochę czasu na obejrzenie samochodu to na pewno się odwdzięczę. Jakiekolwiek wnioski mile widziane. Dzięki z góry. |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 18-02-2010, 09:40
|
|
|
myszek, nie obiecuję ale może uda mi się go obejrzeć dzisiaj lub jutro ... |
|
|
|
 |
myszek
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 18-02-2010, 10:15
|
|
|
czekam z niecierpliwością |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-02-2010, 10:46
|
|
|
myszek, samochód kupiony w moim salonie, kilka otarć, wypadku nie było (przynajmniej do momentu serwisowania u nas). Samochód straciłem z oczu jakiś rok temu przy przebiegu 90 tysięcy.
bubek napisał/a: | myszek, nie obiecuję ale może uda mi się go obejrzeć dzisiaj lub jutro ... |
Nie uda Ci się, samochód jest wstawiony wirtualnie bo klient nim jeździ cały czas. Z opisu kolegi (właściciela komisu) wynika, że samochód jest w dobrym stanie i jest zadbany.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
myszek
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 01-03-2010, 20:06
|
|
|
No i stało się!
Długie przygotowania do wyprawy, logistyka itp., sobotnia pobudka przed świtem, 6 godzin w pociągu, oględziny, próbowanie, negocjacje i stało się! Colt dorobił się większego brata - Outlander ruszył w drogę do Poznania. Do przebiegu dodaliśmy 550 km i wieczorem jako szczęśliwy posiadacz wielkiego misia mogłem obejrzeć bieg Kowalczyk po złoto
Outek jak na razie bez zarzutu i niech tak zostanie - największy problem do tej pory to to, że skończył się płyn do spryskiwacza
Wielkie dzięki Jackie, bez rzetelnej i sprawdzonej informacji nie wybrałbym się na Daleki Wschód |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-03-2010, 09:49
|
|
|
myszek napisał/a: | Wielkie dzięki Jackie, bez rzetelnej i sprawdzonej informacji nie wybrałbym się na Daleki Wschód |
Na zlocie wisisz mi duże piwo - byłeś w Białym i nie zajechałeś na kawę?? Wstydź się Nie zapomnę Ci tego
A Outek niech się dobrze sprawuje
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
|
|