|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
2 x Rockford Fosgate P3SD212 w Car audio |
Autor |
Wiadomość |
yasiu.usa
Nowy Forumowicz
Auto: 3000GT SL
Kraj/Country: USA
|
Wysłany: 23-03-2010, 00:20 2 x Rockford Fosgate P3SD212 w Car audio
|
|
|
Witam!!!
No wrescie troche czasu i pieniedzy sie znalazlo... juz od pol roku walcze z checiami zabudowy samochodu, no ale do sedna....
mierze sie zakupem takich glosnikow Rockford Fosgate P3SD212 2x 12 po 400 RMS,
http://www.rockfordfosgat...en_US&p_status=
przegladm strone producenta i bardzo sa wychwalane te glosniki, ja nie zabradzo sie znam na tym i nie slyszlaem duzo opini o tych glosnikach, jak by ktos cos wiecej mnie mogl powiedziec, bede wdzieczny. Plan jest taki zeby zamiast tylnich foteli wsadzic suboofer z 2 glosnikami , tylko nie wiem czy te skrzynie dzielic na dwie , czy zostawic jedna. ( na stronie producenta wszytko pokazane jak zrobic skrzynie , wszytko obliczone na jedne glosnik wychodzi kolo 35 l, wiec na dwa wydaje mis ie ze 70 l tylko nie wiem jak z bas reflex, bo zalezalo by mnie na mocnym basie wiec skrzynia dziurawa, jak to wszytko zestroic, jestem zielony w tym temacie) juz pozbylem sie foteli z tylu wiec jak bede budowac skrzynie to mam duzo miejsca, a zapomnialem ze to samochod 3000GT<zdjecia dodoam pozniej bo w szkole jestem i neimam aparatu> takze zastanawiam sie tez czym to napedzic , prosil bym o pomoc drodzy forumowiczei z goru dziekuje za nia, oraz przepraszam za bledy i prosty jezyk....:) |
|
|
|
 |
|
|