Gdzie w Lublinie spawają aluminium ? |
Autor |
Wiadomość |
Misieklbn
Forumowicz
Auto: Colt 1,3 94r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2010, 15:03 Gdzie w Lublinie spawają aluminium ?
|
|
|
Witam mam problem ponieważ w moim Eclipse 1G urwał się gwint od pokrywy aluminiowej silnika i mam 1 śrubę lekko wkręconą tylko żeby mi nie rzygał olejem na silnik mam w związku z tym pytanie gdzie mogę to naprawic chodzi mi o dospawanie kawałka aluminium i nagwintowanie tego, silnik mam świeżo po generalce a wcześniej jakoś nikt mi tego nie powiedział bo bym od razu to zrobił albo kupił nową pokrywę a tak znowu muszę to robic.... przy okazji pomalowałbym pokrywę na jakiś kolor: a jeśli się tego nie da zrobic lub jest mało prawdopodobne że ktoś to zrobi to gdzie w promieniu 20km od Lublina jest jakiś szrot z częściami do Eclipse lub Mitsubishi. Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
 |
cartronik
Forumowicz
Auto: 3000 Gt VR4
|
Wysłany: 20-03-2010, 15:55 Re: Gdzie w Lublinie spawają aluminium ?
|
|
|
Misieklbn napisał/a: | Witam mam problem ponieważ w moim Eclipse 1G urwał się gwint od pokrywy aluminiowej silnika i mam 1 śrubę lekko wkręconą tylko żeby mi nie rzygał olejem na silnik mam w związku z tym pytanie gdzie mogę to naprawic chodzi mi o dospawanie kawałka aluminium i nagwintowanie tego, silnik mam świeżo po generalce a wcześniej jakoś nikt mi tego nie powiedział bo bym od razu to zrobił albo kupił nową pokrywę a tak znowu muszę to robic.... przy okazji pomalowałbym pokrywę na jakiś kolor: a jeśli się tego nie da zrobic lub jest mało prawdopodobne że ktoś to zrobi to gdzie w promieniu 20km od Lublina jest jakiś szrot z częściami do Eclipse lub Mitsubishi. Z góry dziękuję za odpowiedź |
Cześć
Pierwsza firma to Lublin, CZECH ul.Zemborzycka 55 C - zajmują się osprzętem np żeglarskim i spawają prawie wszystko Tel.(0-81) 441-76-49
Tel.(0-81) 448-27-84
Druga poza Lublinem to - Niedrzwica Duża - Czółna 14 - Andrzej Rozwód tel 81-517-51-04 lub kom 604-612-390 blacharstwo i spawanie - ROBI CUDA
Paweł- cartronik
ps.ja osobiście robiłem w obu firmach różne dziwne tematy i działa.
POWODZENIA |
|
|
|
 |
Misieklbn
Forumowicz
Auto: Colt 1,3 94r
|
Wysłany: 20-03-2010, 18:27
|
|
|
dziękuję za szczegółowe informacje widzę, że kolega zajmuję się elektroniką na pewno będę pamiętał jeśli coś nawali niech kolega się ujawni ze swoim 3000GT to na pewno jakiś rodzynek zwłaszcza w Lublinie |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 28-03-2010, 10:33
|
|
|
cartronik napisał/a: | Pierwsza firma to Lublin, CZECH ul.Zemborzycka 55 C - zajmują się osprzętem np żeglarskim i spawają prawie wszystko Tel.(0-81) 441-76-49
Tel.(0-81) 448-27-84 |
jeździłem kiedyś do nich na spawanie aluminium, polecam |
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sie 2006 Posty: 766 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 29-03-2010, 20:47
|
|
|
Ja ze swej strony polecam firmę:
Kubera Sebastian Usługowy Zakład Ślusarsko-Spawalniczy
* Lublin, ul. Abramowicka 190
* tel. 81 7518713
www.pilot.pl > wklepujemy lublin, oraz abramowicka 190 i jest dokładny namiar. Gościu zregenerował mi obudowę termostatu i pompy wody po nieudanym rozwiercaniu hartowanych śrub. Robota profeska, czas wykonania również. Cenowo: za rozwiercenie starych śrub, zaspawanie 4 dziur, wywiercenie nowych i nagwintowanie wziął 35 zł, robota z dnia na dzień. |
_________________ Impossible is not a fact. It’s an opinion. Impossible is not a declaration. It’s a dare.
Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^ |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 30-03-2010, 13:10
|
|
|
Cytat: | Ja ze swej strony polecam firmę:
Kubera Sebastian Usługowy Zakład Ślusarsko-Spawalniczy
* Lublin, ul. Abramowicka 190
* tel. 81 7518713
www.pilot.pl > wklepujemy lublin, oraz abramowicka 190 i jest dokładny namiar. Gościu zregenerował mi obudowę termostatu i pompy wody po nieudanym rozwiercaniu hartowanych śrub. Robota profeska, czas wykonania również. Cenowo: za rozwiercenie starych śrub, zaspawanie 4 dziur, wywiercenie nowych i nagwintowanie wziął 35 zł, robota z dnia na dzień. | no tak, nawet byliśmy tam wtedy obaj, też polecam |
|
 |
|