Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie w Lublinie spawają aluminium ?
Autor Wiadomość
Misieklbn 
Forumowicz

Auto: Colt 1,3 94r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-03-2010, 15:03   Gdzie w Lublinie spawają aluminium ?

Witam mam problem ponieważ w moim Eclipse 1G urwał się gwint od pokrywy aluminiowej silnika i mam 1 śrubę lekko wkręconą tylko żeby mi nie rzygał olejem na silnik mam w związku z tym pytanie gdzie mogę to naprawic chodzi mi o dospawanie kawałka aluminium i nagwintowanie tego, silnik mam świeżo po generalce a wcześniej jakoś nikt mi tego nie powiedział bo bym od razu to zrobił albo kupił nową pokrywę a tak znowu muszę to robic.... przy okazji pomalowałbym pokrywę na jakiś kolor: :rolleyes: a jeśli się tego nie da zrobic lub jest mało prawdopodobne że ktoś to zrobi to gdzie w promieniu 20km od Lublina jest jakiś szrot z częściami do Eclipse lub Mitsubishi. Z góry dziękuję za odpowiedź :)

cartronik 
Forumowicz

Auto: 3000 Gt VR4
Wysłany: 20-03-2010, 15:55   Re: Gdzie w Lublinie spawają aluminium ?

Misieklbn napisał/a:
Witam mam problem ponieważ w moim Eclipse 1G urwał się gwint od pokrywy aluminiowej silnika i mam 1 śrubę lekko wkręconą tylko żeby mi nie rzygał olejem na silnik mam w związku z tym pytanie gdzie mogę to naprawic chodzi mi o dospawanie kawałka aluminium i nagwintowanie tego, silnik mam świeżo po generalce a wcześniej jakoś nikt mi tego nie powiedział bo bym od razu to zrobił albo kupił nową pokrywę a tak znowu muszę to robic.... przy okazji pomalowałbym pokrywę na jakiś kolor: :rolleyes: a jeśli się tego nie da zrobic lub jest mało prawdopodobne że ktoś to zrobi to gdzie w promieniu 20km od Lublina jest jakiś szrot z częściami do Eclipse lub Mitsubishi. Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Cześć
Pierwsza firma to Lublin, CZECH ul.Zemborzycka 55 C - zajmują się osprzętem np żeglarskim i spawają prawie wszystko Tel.(0-81) 441-76-49
Tel.(0-81) 448-27-84

Druga poza Lublinem to - Niedrzwica Duża - Czółna 14 - Andrzej Rozwód tel 81-517-51-04 lub kom 604-612-390 blacharstwo i spawanie - ROBI CUDA

Paweł- cartronik
ps.ja osobiście robiłem w obu firmach różne dziwne tematy i działa.
POWODZENIA 8) 8) 8) 8)

Misieklbn 
Forumowicz

Auto: Colt 1,3 94r
Wysłany: 20-03-2010, 18:27   

dziękuję za szczegółowe informacje widzę, że kolega zajmuję się elektroniką na pewno będę pamiętał jeśli coś nawali :wink: niech kolega się ujawni ze swoim 3000GT to na pewno jakiś rodzynek zwłaszcza w Lublinie :p

pawela 
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Wysłany: 28-03-2010, 10:33   

cartronik napisał/a:
Pierwsza firma to Lublin, CZECH ul.Zemborzycka 55 C - zajmują się osprzętem np żeglarskim i spawają prawie wszystko Tel.(0-81) 441-76-49
Tel.(0-81) 448-27-84

jeździłem kiedyś do nich na spawanie aluminium, polecam

rafq 
Mitsumaniak
MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Wysłany: 29-03-2010, 20:47   

Ja ze swej strony polecam firmę:

Kubera Sebastian Usługowy Zakład Ślusarsko-Spawalniczy

* Lublin, ul. Abramowicka 190

* tel. 81 7518713

www.pilot.pl > wklepujemy lublin, oraz abramowicka 190 i jest dokładny namiar. Gościu zregenerował mi obudowę termostatu i pompy wody po nieudanym rozwiercaniu hartowanych śrub. Robota profeska, czas wykonania również. Cenowo: za rozwiercenie starych śrub, zaspawanie 4 dziur, wywiercenie nowych i nagwintowanie wziął 35 zł, robota z dnia na dzień.

Impossible is potential.
Impossible is temporary.
Impossible is nothing! ^^^

pawela 
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Wysłany: 30-03-2010, 13:10   

Cytat:
Ja ze swej strony polecam firmę:

Kubera Sebastian Usługowy Zakład Ślusarsko-Spawalniczy

* Lublin, ul. Abramowicka 190

* tel. 81 7518713

www.pilot.pl > wklepujemy lublin, oraz abramowicka 190 i jest dokładny namiar. Gościu zregenerował mi obudowę termostatu i pompy wody po nieudanym rozwiercaniu hartowanych śrub. Robota profeska, czas wykonania również. Cenowo: za rozwiercenie starych śrub, zaspawanie 4 dziur, wywiercenie nowych i nagwintowanie wziął 35 zł, robota z dnia na dzień.
no tak, nawet byliśmy tam wtedy obaj, też polecam

Odpowiedz do tematu