|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
świece żarowe |
Autor |
Wiadomość |
Alladyn [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2009, 22:20 świece żarowe
|
|
|
Panowie i panie , jakie powinny być orginalne świece do tego modelu silniki jak widać w moim opisie pod spodem bo ja juz mialem przeboje ze świecami i prawdopodobnie nie mam takich ja należy Chcialem dodać ze silnik jest od colt/lancer 1.8 D 89 takie 4 duze rury na górze:) |
|
|
|
 |
ufo
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 D 92r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-01-2009, 11:47
|
|
|
moge ci podac co jest napisane na orginelnej swiecy 1YC7 znaczek mitsubihi i numer 853 |
|
|
|
 |
Alladyn [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2009, 19:22
|
|
|
no ja tez mialem jeszcze takie świece stare, a teraz mam beru ale chyba nie od tego modelu. narazie nie narzekam , musze je sprawdzic w jakim są stanie. |
|
|
|
 |
Bulwa
Mitsumaniak

Auto: audi c4 quattro,audi b4 quattr
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-03-2010, 19:52
|
|
|
świece mają napięcie 6,2 v,nie 12v to ważne,w sklepach wciskają 12v ,kupiłem od l300 6v,i grzeją super 6sekund i pali maszyna. |
_________________ Żarłacz Biały,niestety już nie mój.
 |
|
|
|
 |
|
|