|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Coca Cola Radzymin |
Autor |
Wiadomość |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-03-2010, 19:39 Coca Cola Radzymin
|
|
|
jak w temacie, jaka to organizacja, jaka firma (od wewnątrz), poleciłbym znajomemu\nie poleciłbym znajomemu (i dlaczego), mile widziane informacje z pierwszych rąk, ust, chodzi mi głównie o logistykę i magazyn.
Byłbym wdzięczny z wszelkie odpowiedzi, bo w necie mnóstwo śmieci.
thx
pzdr |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
|
Wysłany: 09-03-2010, 20:55
|
|
|
Yaro w jakim kontekście pytasz?
Jesteś pracownikiem Coli, kooperantem, czy masz zamiar zacząć pracę?
Jeżeli sprecyzujesz bardziej swoje wymagania i uzyskam odpowiedzi na pytania jak wyżej to możemy trochę wymienić informacji.
Generalnie obecna Cola to zupełnie inna firma niż ta z epoki założenia w Radzyminie, oczywiście na gorsze, moim zdaniem jest to problem generalnie wszystkich zachodnich firm w których władzę/kierowanie dano burakom-polakom . |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 09-03-2010, 21:53
|
|
|
mam właśnie ofertę pracy w Radzyminie i szukam za i przeciw |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
|
Wysłany: 10-03-2010, 13:25
|
|
|
No to może ogólnie:
Warunki w Coli w ostatnich latach strasznie się pogorszyły, co wiąże się ze standardem płac, kiedyś w Coli zarabiało się ponad średnią na każdym stanowisku, obecnie ameryki nie ma i jest to normalne wynagrodzenie.
Ponadto z tego co wiem ciężko jest o nadgodziny jeżeli ktoś się na to nastawia.
Tną na wszystkim co sie da np:
obcięli pakiet socjalny, napoje na stołówce ,
deputat w napojach dla pracowników (to zniknęło już kilka lat temu) ,
do tego dochodzi niezdrowa atmosfera wytwarzania sztucznie przez kierowników.
Jeżeli potrzebujesz dokładniejszych informacji to mogę sie postarać o nie lub dać namiar na człowieka który coś powie na ten temat.
Mam sporo informacji o Coli bo przez 15 lat stykałem sie ze środowisiem Coli , obecnie moi znajomi nadal tam pracują ale już głowy tak wysoko nie noszą jak kiedyś, duma upadła w narodzie. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
|
|