|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Chooper 15-03-2010, 16:02 |
Brak podświetlenia zegarow na desce rozdzielczej |
Autor |
Wiadomość |
ison
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 15-03-2010, 15:44 Brak podświetlenia zegarow na desce rozdzielczej
|
|
|
Witam,
Panowie posiadam Carisme 1.8 gls (SOH) rocznik 1996, wczoraj padło mi oświetlenie na desce rozdzielczej, przeglądałem spis bezpiecznikow znajdujący się na forum, ale nie wynika z niego jasno, który bezpiecznik odpowiedzialny jest za podświetlanie deski rozdzielczej, możecie mi pomoc?
ps. wiem, ze podobny temat istnieje na forum, ale do tej pory nie padła konkretna odpowiedz, proszę o pomoc. |
Ostatnio zmieniony przez ison 15-03-2010, 15:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 15-03-2010, 15:48
|
|
|
Może padła ci regulacja podświetlenia. |
|
|
|
 |
ig_or
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5 V6 '01
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Sie 2008 Posty: 301 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 15-03-2010, 15:56
|
|
|
Bezpiecznik od wskaźników masz w kabinie kierowcy ( u mnie w instrukcji jest opisany pod numerem 12 (10A) ).
Ostatnio też miałem problem ze wskaźnikami. Po jakimś czasie okazało się że problem był też z pozycjami - nie wiem jaka jest zależność między wskaźnikami a światłami pozycyjnymi, ale zrób przegląd też tych światełek
U mnie skończyło się tym że miałem zwarcie i trzeba było orać całą instalację bo kable były popalone na całej swojej długości......koszty niemałe i mam nadzieję że nie masz podobnego przypadku |
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 15-03-2010, 16:02
|