[Cari 1.9TD] Schemat elektryczny klimatyzacji |
Autor |
Wiadomość |
mitring
Mitsumaniak

Auto: VW Passat AWX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-06-2010, 20:49 [Cari 1.9TD] Schemat elektryczny klimatyzacji
|
|
|
Witam serdecznie, czy będzie ktoś tak uprzejmy i poda mi, gdzie w suplementach znajdę instalację elektryczną, przekaźniki, kabelki (kolory) do klimatyzacji w Cari 1.9TD przed liftem klimatyzacja manualna. Mam jakieś kabel przerwany bo nie załącza się klima a odczynnik jest jest to na bank problem z elektryką.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 27-06-2010, 21:17
|
|
|
A presostat był sprawdzany |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
mitring
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-06-2010, 21:26
|
|
|
Tak był ponoć sprawdzany, jeden kabel po zimie po prostu zgnił, został przelutowany klima pochodziła 15min i znów nie działa gdzie znów kabel poszedł bo na "krótko" klima się załącza. Pytanie gdzie kabel poszeł lub jakiś przekaźnik etc dlatego szukam schematu elektrycznego znalazłem w eTechu ale nie wiem gdzie jest umiejscowiony jeden element:
 |
_________________ 30.03.2011 - Alicja i Natalka - na świat przyszły moje małe Mitsumaniaczki |
|
|
|
 |
pawelsonx
Forumowicz
Auto: 1.9dci
Zaproszone osoby: 103
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 77 razy Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 1606 Skąd: Piotrków Tryb.
|
|
|
|
 |
mitring
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-06-2010, 22:27
|
|
|
pawelsonx, wiem wiem dzięki za linka już dawno pobrane, przeglądając jakoś nie mogę się odnaleźć ale jutro w wolnym czasie na spokojnie to przeglądnę.
Pozdrawiam
[ Dodano: 02-07-2010, 19:49 ]
Przepraszam ale muszę znów powrócić do tematu. Czy włączając klime wentylator powinien działać cały czas czy się uruchamiać co jakiś czas?
Ciągle nie mogę dokopać się gdzie jest jakieś sterowanie klimatyzacją przekaźniki, bezpieczniki są dobre a klima nie załącza się. Nie mogę znaleźć usterki na kablu jedyne kable, które zostały do sprawdzenia to nadkole od strony kierowcy czy tam są jakieś kostki itp rzeczy, gdzie mogło coś paść ?
pozdrawiam |
_________________ 30.03.2011 - Alicja i Natalka - na świat przyszły moje małe Mitsumaniaczki |
|
|
|
 |
|