|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Spryskiwacze reflektorów przednich |
Autor |
Wiadomość |
ichi
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 DiD
|
Wysłany: 18-02-2010, 12:56 [II 2.0 DID] Spryskiwacze reflektorów przednich
|
|
|
Witam,
ostatnio straciłem obie osłony dysz spryskiwaczy reflektorów przednich. Nie wiem czy odpadły czy zostały ukradzione. Raczej stawiam na to drugie bo okazuje się ze część mocująca osłonkę do dyszy sprzedawana jest tylko w komplecie z całym układem spryskiwacza a osłonka to osobna, tania część. Pewnie nie muszę wspominać że cena układu spryskiwacza jest kosmiczna i dla elementu wielkości 1cm nie warto kupować całości....
Gdyby nie to że spryskiwacze teraz leją płyn na 1,5 metra przodu to olałbym sprawę i jeździł bez tych osłon... I tu pytanie do Was czy macie jakieś pomysły jak zastąpić tę część lub skąd ją zdobyć bez konieczności kupowania całego układu? |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 18-02-2010, 18:47
|
|
|
Mnie osobiście przychodzi na myśl,oprócz rzecz jasna chałupnictwa,rynek wtórny czyli rozbitki...oczywiście pomijając całkowicie kwestię niemoralną ,której ofiarą wg Ciebie padłeś.... |
|
|
|
 |
simon172
Forumowicz

Auto: Outlander 3.0 XLS 2007r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Mar 2009 Posty: 59 Skąd: Kentucky
|
Wysłany: 17-03-2010, 07:44
|
|
|
Witam
Kolego "ichi" spróbuj skontaktować się z tym człowiekiem, może sprzeda ci same zaślepki - powinny pasować. Pozdrawiam
http://www.allegro.pl/ite...s_kolorowe.html |
_________________ Biała strzała
 |
|
|
|
 |
|
|