|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 00:47 |
MSW zanabyliśmy drogą kupna :) |
Autor |
Wiadomość |
maclys [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2006, 22:03 MSW zanabyliśmy drogą kupna :)
|
|
|
Witam,
niedawno się z Wami witałem, chciałem zebrać trochę opinii o MSW, aż tu dziś... stało się. Decyzja zapadła i staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami MSW '97. Silnik benzynowy 2l, a reszta jak to chyba w MSW, tylko klimy brakuje .
Auto pochodzi z Niemiec, miało w historii tylko jednego właściciela. Przejechało 158 tys. km. No cóż, jeszcze tylko pozostało... zrobić tłumaczenie umowy, złożyć deklarację celną, otrzymać zaświadczenie z urzędu skarbowego i już prawie można rejestrować.
Przegląd 0 zrobiłem już dziś i wygląda na to, że całkiem dobrze trafiliśmy--> zero absolutne uwag.
Na wstępie jednak mam dwa pytania. Po rejestracji samochodu będziemy chcieli zrobić przegląd u kogoś, kto naprawdę się zna na MSW. Kogo proponujecie w Warszawie? Znana 6, czy ktoś jeszcze?
I drugie pytanie: gdzie można kupić roletę?
Pozdrawiam
Maciek |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2006, 13:56
|
|
|
Ja od zawsze przeglądziki i wszystkie bieżące wymiany/naprawy robiłem u Tomasza Michalaka z Kaplina k/Warszawy (o szczegółowe namiary pisz na pw - zna się na rzeczy, specjalizuje się w Mitsu i innych japończykach, a ceny i jakość obsługi są jak najbardziej OK.
A roletę kupisz na Allegro. |
|
|
|
 |
maclys [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2006, 16:36
|
|
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Odezwę nie na PW w sprawie kontaktu do p. Michalaka.
Roletę kupiłem już w ubiegłym tygodniu na allegro.
Pozdrawiam
Maciek |
|
|
|
 |
|
|