|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: josie 01-10-2006, 20:32 |
Sprawdzenie Space Runner `96 2.0 turbodiesel SZCZECIN |
Autor |
Wiadomość |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2006, 09:52 Sprawdzenie Space Runner `96 2.0 turbodiesel SZCZECIN
|
|
|
Mam do Was gorącą prośbę. Otóż rozstaję się z CA0 (zrobiło się za mało miejsca dla 3 osobowej rodziny) i planuję kupić Mitsubishi Space Runner. Znalazłem nawet już interesujący mnie model - `96 z silnikiem 2.0 turbodiesel TUTAJ LINK - ale jest kilkaset kilometrów odemnie w Szczecinie. Z tego co szukałem i przeglądałem net to jest bardzo mało modeli z 2.0 w turbodieselu (na polskich aukcjach i komisach zero, na mobile.de jest raptem 3szt) - takie dobre że nikt nie sprzedaje czy jest ich tak mało bo były felerne?? Czy ktoś z Was mógłby go dla mnie sprawdzić (z opisu i zdjęć wszystko jest OK, ale wiecie jak jest), nie chciałbym obudzić się z ręką w nocniku i robić sobie wycieczkę i koszty a na miejscu zastając odpicowanego trupa. Jeżeli macie też jakieś uwagi po obejrzeniu zdjęć to też śmiało pisać.
Zależy mi na czasie, bo na dniach sprzedaję CA0 i chciałbym zgrać wszystko w czasie i zaraz kupić MSR bo auto jest mi (akurat teraz) cały czas potrzebne.
Sorry za umieszczenie tego posta trochę nie w tym dziale, ale na podforum MSS,MSR,MSW zagląda mało osób, a i informacji o MSR jest niewiele.
Z góry dzięki za pomoc.
[ Dodano: 28-09-2006, 13:28 ]
Qrcze, 3 dni minęły i nic temacie się nie dzieje
Chłopaki-szczeciniaki mieliście sprawdzić i dać znać, a na skrzynce żadnej informacji od Was nie ma.
A tak na marginesie to ten diesel (chodzi mi tylko o silnik nie o samochód) to chyba jednak niezbyt dobry wybór. |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-10-2006, 20:32
|
|
|
slo_mo - przeniosłem z działu Colt'a do ogólnego - może tutaj będzie większy odzew |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 01-10-2006, 20:33
|
|
|
gosc nas poprostu olewa.
nie odbiera odemnie telefonu .
powiedzial zeby zadzwonic za godzine, no zadzwonilem ,i juz nie odebral.
mackowi powiedzial, ze jedzie do niemiec .
TYLE |
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 01-10-2006, 20:45
|
|
|
OK panowie moge pomoc bo jestem w domu
ja do pajaca zadzwonie i z nim pogadam a pozniej wezne autko do (diamanate lub jak kto woli Sebastiana) sapooro na sprzzwdzenie lub wezne woz do Rafiego |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 01-10-2006, 21:09
|
|
|
Dzięki za starania chłopaki
Odemnie telefony odbiera, ale to nie dziwne bo wyświetla mu się mój numer.
Jednak dzwoniłem do niego 30-09 i podziękowałem mu za to auto (głównie dlatego, że prawie wszyscy z forum odradzali mi diesla Made by Mitsu). Wtępnie auto było wystawione za ponad ~10500zł, a przez telefon stargowałem na 9500. A teraz na Allegro znowu się pojawiło, ale za....8800zł do negocjacji tutaj LINK.
Tak czy inaczej prosiłbym w dalszym ciągu o sprawdzenie i napisanie co z nim jest nie tak. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24337 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 02-10-2006, 18:22
|
|
|
'Na oko' wygląda na walony w prawy przód - jakby wnętrze komory silnika było z tamtej strony malowane (błyszczy się a nie powinno). Ale ja mam 10 letni monitor |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 04-10-2006, 10:56
|
|
|
Przyglądałem się i przyglądałem się i przyglądałem się i może faktycznie coś tam się ta strona zabardzo świeci. Może po prostu lepiej wyszorował myjką?
zachar - weż to pod uwagę w trakcie sprawdzania auta, dzięki |
|
|
|
 |
|
|