|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przeglądy rejestracyjne- gdzie najtaniej i najsprawnej?? |
Autor |
Wiadomość |
Spoxik
Mitsumaniak Autko z duszą
Auto: Galant EA2A 1997r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2009 Posty: 366 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 01-07-2010, 18:45 Przeglądy rejestracyjne- gdzie najtaniej i najsprawnej??
|
|
|
Musze zrobić przegląd w moim miśku, co jest tak naprawde tylko kwestią wbicia pieczątki bo nie sądzę, że jest tam coś do roboty ale, gdzie jest najtaniej?
I gdzie najszybciej się z tym uporają??
Gdzie wy robicie przeglądy?? |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 01-07-2010, 19:07
|
|
|
Gdzie nie pojedziesz to i tak cena ta sama za pieczątkę |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
Spoxik
Mitsumaniak Autko z duszą
Auto: Galant EA2A 1997r.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2009 Posty: 366 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 01-07-2010, 19:25
|
|
|
Czyli nie mam co liczyć, że znajdę gdzieś taniej niż 100zł
Szkoda myślałem, że może, ale jeszcze jest opcja, że zrobią to szybko i bez czekania. |
|
|
|
 |
winnipool
Mitsumaniak
Auto: VW Passat
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 1246 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 02-07-2010, 09:46
|
|
|
Praktycznie wszędzie przeglądy rejestracyjne robią "od ręki". No chyba, że będziesz miał niefart i trafisz na kolejkę. Jeszcze się nie spotkałem (w tych zakładach w których byłem), żeby się trzeba umawiać na przegląd rejestracyjny. A będę się musiał wybrać w przyszłym tygodniu. |
|
|
|
 |
bladerunner
Forumowicz

Auto: MSR'97B+G,zafirA,HondaStream
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 83 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 03-07-2010, 10:13
|
|
|
Taa. . cena jest zdaje się regulowana prawnie. Możesz conajwyżej poszukać stacji, która przyciąga klienta dając chińskie prezenty, np. komplet kluczy, albo wielofunkcyjny śrubokręt, który jest do wyrzucenia po kilkunastu użyciach. Ze względu na długie godziny otwarcia (do 21) i bliskość od domu korzystam ze stacji na jana pawła przy statoil.
Gdybyś miał coś kłopotliwego, np. pęknięcie na przedniej szybie, to trzeba szukać innych miejsc. Parę takich w Lublinie jest - przegląd też od ręki,ale bez prezentów. |
|
|
|
 |
|
|