|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dyno Day |
Autor |
Wiadomość |
maly91
Mitsumaniak
Auto: Galant E54A 2.0 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-01-2010, 23:59 Dyno Day
|
|
|
Witam. Czy bylibyście zainteresowani pomiarem mocy waszych autek na hamowni?
Czytałem na forach innych klubów że na hamowni u Wojtka na smochowicach http://chiptuning.poznan.pl jest możliwy pomiar za stosunkowo małą kwote w przypadku pomiaru kilku aut, podobno jest to 50zł ale o szczegóły spytam gdy dowiem się czy są jacyś chętni, jeżeli nie to pojade sam i tematu nie było
Pozdro |
|
|
|
 |
roch_27
moderator Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 28-01-2010, 14:05 Re: Dyno Day
|
|
|
maly91 napisał/a: | Witam. Czy bylibyście zainteresowani pomiarem mocy waszych autek na hamowni?
Czytałem na forach innych klubów że na hamowni u Wojtka na smochowicach http://chiptuning.poznan.pl jest możliwy pomiar za stosunkowo małą kwote w przypadku pomiaru kilku aut, podobno jest to 50zł ale o szczegóły spytam gdy dowiem się czy są jacyś chętni, jeżeli nie to pojade sam i tematu nie było
Pozdro | kiedyś pisałem na forum >>KLIK<< czy da radę zrobić pomiar dla uczestników I-ej edycji i jakoś odpowiedzi nie uzyskałem
Druga sprawa nie wiem czy da radę na tej hamowni co posiada Wojtek zrobić pomiar mojego vr4 (4x4, A/T)
pozdro |
_________________ Legnum VR-4 Type S Twin Turbo - 26.01.12r - accident
ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju
 |
|
|
|
 |
koli
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Kombi '97 1.6 16v
|
Wysłany: 16-03-2010, 20:31
|
|
|
ja bym chetnie pojechal, ale pewnie temat juz upadl, co? |
|
|
|
 |
maly91
Mitsumaniak
Auto: Galant E54A 2.0 V6
|
Wysłany: 17-03-2010, 23:13
|
|
|
nie do końca:) Ja jeszcze nie byłem, z braku czasu wogóle na odzwiedzenie hamowni i braku czasu na dopieszczenie gala:) Ale jeżeli będziesz chętny to we dwójke możemy sie umówić w jakiś dzień. Strasznie mnie ciekawi ile km i Nm ma mój 17 letni gal i jaka jest różnica między PB a LPG. |
|
|
|
 |
|
|