|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moduł wentylatorów do Outlandera vel Lancera - poszukiwany.. |
Autor |
Wiadomość |
Radecky [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2010, 14:28 Moduł wentylatorów do Outlandera vel Lancera - poszukiwany..
|
|
|
Taki drobiazg jak na obrazku poniżej. Po licznych badaniach okazało się że mi wentyluje samochód cały czas. Nowy kosztuje prawie 600 zł., dlatego szukam jakiejś używki...
Potrzebuję do mojego Outka, ale jak mi powiedziano w sklepie, pasuje też od Lancera.
Może macie jakieś pomysły gdzie to kupić. Na Allegro nie znalazłem.
 |
|
|
|
 |
Spoxik
Mitsumaniak Autko z duszą
Auto: Galant EA2A 1997r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2009 Posty: 366 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 13-04-2010, 15:08
|
|
|
Radecky, może gdzieś na złomie?? |
|
|
|
 |
winnipool
Mitsumaniak
Auto: VW Passat
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 1246 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 13-04-2010, 15:41
|
|
|
Najlepiej właśnie na jakimś szrocie. Przy odrobinie szczęścia może się trafić, że nie będą wiedzieli co to jest i ile kosztuje i puszczą za jakieś grosze. Znajomy tak trafił jakąś kostkę do peugeota (do ABSu czy czegoś tam). W serwisie coś koło 2000zł mu krzyknęli, a trafił na szrocie rozbitka i gość mu sprzedał za niecałe 100zł. Nawet nie wiedział gdzie się ta część znajduje więc musiał mu znajomy krok po kroku wyjaśniać jak to wyciągnąć. Życzę powodzenia w poszukiwaniach. |
|
|
|
 |
Radecky [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2010, 22:33
|
|
|
poszperam tu i ówdzie, ale mam prośbę... gdybyście widzieli gdzieś trupa Galanta, Lancera lub Outlandera to dajcie znać. Podjadę i wydłubię to coś...
Bo problem to jest w tym, że ta częśc to prosty układ, tyle że zalany tworzywem... jednorazówa. Nie da rady naprawić... |
|
|
|
 |
cartronik
Forumowicz
Auto: 3000 Gt VR4
|
Wysłany: 14-04-2010, 00:11
|
|
|
Cześć
A może byśmy to naprawili ?????
Proponuję na początek rozebrać w moim warsztacie, i sprawdzić co jest uszkodzone.
Tam padają np tranzystory mocy albo tyrystory sterujące nawiewem.
Moim zdaniem i tak jest uszkodzone a już nie jeden przypadek beznadziejny dałem radę.
Odezwij sie na PW to podam CI numer na kom i pogadamy.
Paweł |
|
|
|
 |
|
|