|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Odświeżone L200 |
Autor |
Wiadomość |
Uwex
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-04-2010, 10:03 Odświeżone L200
|
|
|
Tutaj |
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
|
Wysłany: 30-04-2010, 13:48
|
|
|
Nic ciekawego tak szczerze. Cena najmniej ciekawa + kiepskie wersje wyposażenia.
W tym segmencie moim zdaniem nowe L200 zostaje daleko w tyle za konkurencją. Chociażby Isuzu D-max
A przyznam ,że z wielką ciekawością czekałem na nowe L200. Mam wrażenie ,że na dzień dzisiejszy Mitsubishi nie ma ,żadnego modelu w sprzedaży ,który mógłby budzić zachwyt. (mam na myśli nowe auta) Ani pod względem wzornictwa ani nowoczesnych rozwiązań technologicznych. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2010, 16:46
|
|
|
HouseM napisał/a: | Ani pod względem wzornictwa ani nowoczesnych rozwiązań technologicznych. |
W L200 to bez wątpienia ASTC i SS. Tych dwóch systemów nie ma nikt (tylko Def ma jeszcze centralny dyfer). |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 01-05-2010, 22:28
|
|
|
bartek2800, no właśnie, mechaniczny porządny centralny dyfer, a nie jakis szajsowaty Haldex...
przedliftówka zrobiłem już 220 tysi. w styczniu kończy sie leasing na eLcię, a nastepna to będzie Instyle HP A/T...
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|
|