Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Pajero II GLS
Autor Wiadomość
Zakatek 
Forumowicz

Auto: Pajero III 3.2 2003
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-06-2010, 22:23   Mitsubishi Pajero II GLS

Moje "Mitsu" kupiłem już dawno temu - mam go praktycznie od nowości :lol: Absolutnie jest to najlepszy samochód jaki posiadałem, gdybym zmieniał to tylko na Pajero. Nie miałem z nim żadnych grubszych problemów (oczywiście rutynowe wymiany), jednak od czasu kiedy chciałem go sprzedać obraził się na mnie :twisted: I teraz wymienione ma prawie wszystko oprócz karoserii, silnika, i ramy :mrgreen:
Jak narazie nie mam zamiaru go oddać chyba, że nadarzy się okazja na Pajero IV :wink:
Mam pewne pytanie do znawców tematu... Czy orurowanie mojego samochodziku to oryginalnie fabryczny element (ta wytłoczka PAJERO -jakoś do mnie przemawia że tak :P )
Poniżej zdjęcia mojego cudu na 4 kołach:
Jakieś miejskie klimaty :wink: i zimowe opony (szkoda że nie fabryczne felgi ale co tam).

Zdjęcia w żaden sposób nie koloryzowane w żadnym programie, a w nich samych po prostu się zakochałem :P

Tutaj troszkę inaczej, bo w górach ( przyczepa to wierny towarzysz takich wypraw):

Co do ciekawostek.. Od początku woziłem nim co się dało :P (dosłownie) Rekordem było przewiezienie workowanego węgla na raz ok. 700kg może więcej może mniej ale pamiętam że jechałem wtedy powoli :twisted: - tapicerka była po tym nadal biała (właściwie to ma odcień szarości), ale używam pokrowców z poprzedniego samochodu :P (dlatego na zdjęciach są czarne)

Poradźcie mi jak wyrównać przdnie zderzaki (tak opadły trochę) i psują troszkę wygląd samochodu. Nie mówię już o braku emblematu, ale niestety został skradziony a nie potrafię znaleźć takiego który by pasował (albo za mały roztaw śrób albo za duży ;/)

P.S Przepraszam za jakość niektórych zdjęć

Saqu 
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Wysłany: 07-06-2010, 19:20   

Ale masz przyczepę w pyte :D

Odkręcałeś zderzaki? znaczy się czy je zdejmowałeś? może po urywały się zaczepy i trzeba by było je poprawić, przyspawać.

Zakatek 
Forumowicz

Auto: Pajero III 3.2 2003
Wysłany: 08-06-2010, 20:31   

Spróbuje coś rozkręcić w weekend. Co myślicie o tych rurach? Naprawde są oryginalne :mrgreen:

Odpowiedz do tematu