Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:03
[I 2.0] Jakiej marki olej do wspomagania kierownicy?
Autor Wiadomość
elektryk 
Forumowicz

Auto: auto
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-04-2010, 01:40   [I 2.0] Jakiej marki olej do wspomagania kierownicy?

Wygląda na to że po zimie padła mi chłodnica od wspomagania i powoli sączy się olej, to muszę w najlepszym wypadku spuścić olej i jakoś to załatać. Przy okazji chciałbym wymienić olej we wspomaganiu. Niby serwisówka mówi że ATF Dexron II lub III ale nie precyzuje marki producenta. Może koledzy polecą jakiegoś producenta? W sieci widziałem z takich bardziej znanych Mobil 1, Midland i Hipol (wiem że to śmieszne, ale to jest klasyczny olej do maszyn hydraulicznych, więc jeśli ma zgodność ze standardem to nie widzę problemu). Oczywiście można kupić jeszcze jakąś niszową markę. Pytanie co koledzy polecą do zalania.

[ Dodano: 20-04-2010, 18:29 ]
Czy nikt nie dolewa sobie tego płynu?

Odpowiedz do tematu