|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
potrzebna pomoc :) |
Autor |
Wiadomość |
huss [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2006, 17:26 potrzebna pomoc :)
|
|
|
Witam mam problem z moja ukochana carsma z 96 roku.. sprawa polega na tym ze po dluzszej jezdzie samochodem gdy carisme sie troche rozgrzeje, samochod po prostu gasnie traci obroty i gasnie..Bylem u znajomego mechanika i powiedzial mi ze padla jedna czesci ktora jest odpowiedzialna za dostarczanie paliwa do silnika..Takie male "cos"...
Ta czesc nazywa sie: (z angielskiego oczywiscie)
Regulator MPI Delivery
mam rowniez oznaczenie tej czesci to jest: MD 320548
i tu pojawia sie pytanie czy ktos mogl by mi pomoc, a dokladniej sprawdzic ile taka czesc kosztuje w polsce bo tu gdzie jestem w anglii to jest wydatek okolo 150 funtow ( przy wartosci samochodu 500 funtow) to znaczny wydatek.. Zastanawiam sie nad kupna tej czesci w polsce..Bede wdzieczny za szybka odpowiedz.. Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez 27-09-2006, 18:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|