|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
karta multisport |
Autor |
Wiadomość |
Alexander [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2010, 21:52 karta multisport
|
|
|
Nie wiem czy slyszeliscie o czymś takim ale ostatnio część znajomych ma dostęp do takiej karty która upoważnia do darmowych basenów, siłowni, ścianek etc
Niestety, żeby taka kartę posiąść trzeba mieć szczeście pracowania w dużej firmie, która za darmo bądź za częsciową odpłątnością udostępnia coś takiego w ramach "socjalu".
Tu pojawia się moje pytanie. Czy ktoś z Was ma może dostęp do takiej karty? Np jego pracodawca coś takiego organizuje, albo sam prowadzi taką firmę?
Np kolezanka pracująca w HP proponowała mi ale niestety HP na tym sobie zarabia i chcą 150 zł (niektorzy płącą nawet po 30, ale na tak tanio to nie liczę )
Oczywiście jeśli ktoś byłby skłonny mi pomóc to jestem w stanie płącić za to z góry ( bo nie wiem czy to nie jest z pensji pobierane) tak żeby nikt nie miał obaw, możemy nawet sporządzić umowę jeśli ktoś chce:) Dodatkowo jest też możliwość wzięcia karty dla osoby towarzyszącej dla osób któe już taką kartę posiadają
Ewentualnie, moze zbierze się nas większa grupka i sami sobie coś takiego zorganizujemy ? podobno juz od kilkunastu osob istnieje taka możliwość
Mam nadzieję, że ktoś będzie mógł mi pomóc się trochę poruszać |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2010, 22:09
|
|
|
Alexander napisał/a: | Czy ktoś z Was ma może dostęp do takiej karty? |
mam taka karte,
moja firma placi za mnie calosc czyli 100% karty ale ta wartos jest doliczana do wynagrodzenia od ktorego musze odprowadzic podatek, czyli jakies 20 kilka zlotych. |
|
|
|
 |
Alexander [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2010, 22:12
|
|
|
a czy mógłbyś podpytać czy w Twojej firmie możliwe jest wzięcie osoby towarzyszącej? Oczywiście jeśli byłbyś skłonny pomóc koszty ewentualnych podatków i samej karty pokrywam z góry |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2010, 22:14
|
|
|
wiem ze moglem zamowic karte dla czlonkow rodziny ale koszt takiej karty to ponad 120zl wiec malo oplacalne. |
|
|
|
 |
Alexander [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2010, 22:15
|
|
|
no tak 120zł to musiałbym codziennie chodzić dzięki za odzew |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Alexander [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2010, 22:23
|
|
|
no ja jako, że z powodu kolana jestem odsunięty od piłki ponad 2 lata chciałbym coś intensywniej porobić (mam na myśli ściankę i basen) ale 120 to jednak trochę za dużo jak na to, że czas mam żeby przejść się2 raz w tygodniu. Chociaż z arytmetyki pewnie by się opłacało |
|
|
|
 |
|
|