|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.8 d, 1991< Problem, z odpalaniem |
Autor |
Wiadomość |
big_munios
Nowy Forumowicz
Auto: lancer glx 1.8d z 1991
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-04-2009, 21:54 Lancer 1.8 d, 1991< Problem, z odpalaniem
|
|
|
mam problem, rano jak jest w okolicy zera to mam problem z odpaleniem, krece rozrusznikem a on tak troche niby "lapie" tak stopniowo podnosza sie mu obroty, dopiero tak po 7-8sek zapali i zakopci tak porzadnie,, a jak jest ponizej - 5 to juz wogole nawet nie chce zalapac, probowalem nawet zima tych preparatow do ropy i do filtra powietrza ale i tak nic,tylko akumulator mi padal, dodam ze to nie swiece bo wlasnie wymienialem,koncówki wtryskow tez wymienialem zeszlego roku, oleju nie bierze, wogole nic nie bierze,pozatym jak go juz zapale to potem bez problemu od strzala odpala, dziwne to auto jak juz odpale to by pewnie zajechalo nwet do afryki, no ale najwidoczniej jest to pojazd tylko na pol roku albo do cieplych krajów, chyba ze ktos wie co moze byc przyczyna |
|
|
|
 |
karino
Forumowicz KARINO

Auto: ELIPSE CROSS, GALANT EA 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 75 Skąd: kraków
|
Wysłany: 07-04-2010, 19:00
|
|
|
pewnie moja odpowiedź jest mocno spóźniona ale ten problem to świece żarowe.... |
|
|
|
 |
|
|