Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: fj_mike
13-04-2010, 12:17
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 '97 Płock i Zielona Góra
Autor Wiadomość
QF3L 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant EA5W
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-04-2010, 08:51   [EAx 97-04] Galant 2,5V6 '97 Płock i Zielona Góra

Witam,

Czy ktoś z forumowiczów oglądał może tego sedana z Płocka ?

Kod:
Rok produkcji (1900 - 2100):      1997
Przebieg (km):     198000
Pojemność silnika (cm3):     2500
Moc silnika (KM):     163
Skrzynia biegów:     Manualna
Rodzaj paliwa:     Benzyna + LPG

Typ:     Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi:     4/5
Kolor:     Srebrny
Stan:     Używany
Uszkodzony:     Nie
Wyposażenie     ABS, Alufelgi, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Kontrola trakcji, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Tempomat, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe     Bezwypadkowy, Pierwszy właściciel, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce

Witam samochód sprowadzony w 2008 z Niemiec gaz sekwencja założony 10.2008. Spalanie gazu max 13 l, jazda po mieście,b.żwawo. Wyposażenie full oprócz skóry,wszystko sprawne.Wady jedyne to nadkola które lekko rdzewieją-widoczne na zdj. Rozważe każdą propozycje nr kont; 669-869-951

Mocno wytarta kierownica sugeruje coś więcej niż 200kkm przebiegu, choć jeśli nie przepala oleju i tapicera nie trzeszczy na każdym zakręcie to może być warte uwagi (liczę się z tym, że nadkola trzeba zrobić).

Gdyby ktoś był zainteresowany tym bordowym kombi z Zielonej Góry , to spieszę donieść:
* wnętrze wyprane i wyplakowane (co sugeruje handlarza)
* siedzenie kierowcy popękane i dziurawe
* nad klapką wlewu paliwa zszedł klar
* na tylnym zderzaku jakiś as zamalował wgniot
* oba nadkola tylne do blacharza
Tylko tyle, bo do komisu dotarłem na 10 minut przed zamknięciem, moim zdaniem cena za wysoka.

Kod:
Informacje:
Rok produkcji: 1997, Przegląd: 08/2010, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 163 KM (120 kW), Pojemność skokowa: 2498 cm3, benzyna+LPG, bordowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa
Opis pojazdu:

Przegląd do 06 08 2010
PAWEł MUSIAŁ
ZJEDNOCZENIA 104 65-120 ZIELONA GóRA
Tel:     +48 - 068 - 4519585+48 - 500283669

Gwoli wyjaśnienia: nadszedł czas wymienić mojego civika na coś znacznie bardziej rodzinnego. Mam na to ok. 11 000pln, więc Accord 6 gen raczej odpada. Tak więc w grę wchodzi Galant, nie TD (bo mam ciężką nogę) i nie GDI (bo będzie jeździć na gazie).
Silniczek V6 wydaje się być najodpowiedniejszy, muszę zatem zlokalizować coś w Polsce (akcyza). Model poliftowy w tych pieniążkach odpada.
Z góry dziękuję za odzew.
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 08-04-2010, 09:37, w całości zmieniany 1 raz  

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 08-04-2010, 10:01   

Inny odcień tylnych nadkoli (przynajmniej prawe, lewe nie jest pokazane na całości). Nadkola w tym miśku była już chyba raz robione (lub jakaś inna historia). Kierownica sugeruje dużo wyższy przebieg. Obecny właściciel kupił go zapewne z przebiegiem 170 tys :mrgreen: O dziwo przycisk "OUT TEMP" nie jest mocno wytarty.

Więcej z tych zdjęć powiedzieć nie można. Sądzę, że cena jest adekwatna do stanu. Poproś o zdjęcia komory silnika. Ciekaw jestem stanu kielichów.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 08-04-2010, 11:26   

fj_mike, nie mylisz się tylne błotniki były malowane, banajmniej prawy ten co pokazany ;-) jak mozesz popros o wiecej zdjec, ale tak szczerze, nie oczekuj nic specjalnego po aucie za taka cene, w dodatku z klauzula "rozważe każdą propozycje"
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

QF3L 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant EA5W
Wysłany: 13-04-2010, 09:03   

Dzięki za odzew.
Wczoraj zanabyłem EA5W z Głogowa i zamierzam go lekko zmodować. Na pierwszy ogień pójdzie zawieszenie potem zapewne sensowny dolot. O spostrzeżeniach poinformuję.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi